erdem2179
erdem2179
Otomobili: golf gti mk3 2.0 16v
|
arkadaşlar mrb başıma kötü bir olay geldi sizlerinde yaşamaması için yazdım.dün akşam aracımla biraz gezmeye çıkmıştım.yarım bira içtim.yarım bile sayılmazdı trafik çevirmesinde 61 promil alkol çıktı ve ehliyetime 6 ay el konuldu çıkmaz diyip içmeyin yani ben yandım sizler yanmayın...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sirhot
SeRHaT
Rapçi değil...VWci...;)
|
Geçmiş olsun Erdem abi kötü olmuş vallahi.ben 2 biraya kadar biliyodum ama şaşırdım gerçekten...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OffLineR
Koray
|
Geçmiş olsun. Biraz fazla çıkmış gerçekten. Keşke tekrar üfleseydiniz. Yarım birayla 61 çıkıyorsa ben 2 birayla çıktığım günler için ağlarım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dr_EmrE
Emre BAŞER
Otomobili: Bi süre yok..
Pre-tuned in Deutschland :)
|
yarın bira dediğin 250 ml bira mi?? Nasıl 61 promil çıkmış acaba?
|
|
|
|
|
|
Tesisat Sağlam , Yola devam..  
|
|
|
nefret35
cAn
Otomobili: GOLF III GTI 97
|
Erdem geçmis olsun abi. Hakkaten sakata gelmisin yaa bende aynen iki tane olayına güveniyodum nerde oldu usta?? eee nolcak simdi..
|
|
|
|
|
|
imzamı kağıda değil asfalta atarım kalem kullanmam Golf ümle yaparım........
|
|
|
HellHound
Muharrem
|
Gerçekten büyük talihsizlik...Geçmiş olsun...1-2 demeden alkol varsa direksiyona geçmemek lazım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
volksport
Volksport - Eralp
Otomobili: 6N 1.6 75ps
İstanbuldayım...
|
geçmiş olsun dostum, yarım bira bile olsa çıkmamak lazım demekki... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nizam
nizam
Otomobili: volkswagen passat 1.6 cl
Eralp seni de alacaklar askere merak etme... :)
|
arkadaşlar mrb başıma kötü bir olay geldi sizlerinde yaşamaması için yazdım.dün akşam aracımla biraz gezmeye çıkmıştım.yarım bira içtim.yarım bile sayılmazdı trafik çevirmesinde 61 promil alkol çıktı ve ehliyetime 6 ay el konuldu çıkmaz diyip içmeyin yani ben yandım sizler yanmayın...
kasım ayı aklıma geldi babamında aldılar... bu ay alacak altı ay sonra ehliyetini ama hiç farketmedi ne durduran ne oran var alkol devam alkollün azı çoğu olmaz o şekilde birine çarpsan allah korusun serbeset kalma ihtimalin düşün alkol sana yapmaman gereken herşeyi yaptırır hız sollama vs vs lütfen dikkat altı ay arabayı kullanma derim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
erdem2179
erdem2179
|
evet arkadaşlar 2 bira 50 promil diye bişiy yok benim içtiğim sadece yarım yani üç dört yudum bira bende şaşırdım.itraz ettim ama üfledikten sonra malesef kurtuluşun yok iptal edilip tekrar üfleme gibi bi şansın yok yani napalım bundada vardır bi hayır diyorum artık teşekkür ediyorum hepinize sizlerinde başına gelmesin arkadaşlar 2 bira olayına güvenmeyin işte en güzeli içmeyin direksiyonda
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nizam
nizam
|
evet arkadaşlar 2 bira 50 promil diye bişiy yok benim içtiğim sadece yarım yani üç dört yudum bira bende şaşırdım.itraz ettim ama üfledikten sonra malesef kurtuluşun yok iptal edilip tekrar üfleme gibi bi şansın yok yani napalım bundada vardır bi hayır diyorum artık teşekkür ediyorum hepinize sizlerinde başına gelmesin arkadaşlar 2 bira olayına güvenmeyin işte en güzeli içmeyin direksiyonda
ya ya  alkol yok
|
|
|
|
|
|
|
|
|
erdem2179
erdem2179
|
Erdem geçmis olsun abi. Hakkaten sakata gelmisin yaa bende aynen iki tane olayına güveniyodum nerde oldu usta?? eee nolcak simdi..
sağolasın can alsancak ta oldu olan 6 ay ehliyetsizim yani binmemeye gayret edeceğim.binmedende duramam ya binicem ama sağ ön koltuğa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
erdem2179
erdem2179
|
ya ya  alkol yok haklısınız olsa bile direksiyonda yok arkadaşlar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
handsome_8222
Otomobili: Polo Classic
|
benimde ehliyetimi ilk aldığım yıl başıma geldi. 1 bira içtim yaklaşık çevirmenin yapıldığı yere 3-4 km varken bitirmiştim. çevirmeyi gördüğümde sapma şansım vardı ama ilk defa çevirmeye girme uğruna ve 1 bira içtiğimin güvencesi ile durdum. alkol var mı dedi 1 bira içtim dedim (ağzım kokuyor diye) üfle dedi anlarız kaç tane içtiğini. bi üfledim üflemez olaydım. 96 çıktı. sen 3-4 bira içmişin dedi. neyse biraz bastırdık (rüşvet vermedik, verenlere de kıl olurum) sadece para cezası yazacaktı otoparka gittik orda da bi tanıdık denk geldi sadece kemer takmama cezası yazılmıştı. tükürük bile bira ile sakın çevirmeye girmeyin. 1-2 bira içtiyseniz en az 1-1,5 saat geçtikten sonra trafiğe çıkın. imkanınız varsa 1 marlbora ve ya dilinize 1 damla kolonya damlatın öyle üfleyin. bakalım ne olacak
|
|
|
|
|
|
Belki; belki senin belkilerin hiç olmadı.....
|
|
|
suggestion
Oğuz
Otomobili: 16V
|
Nasıl yaa..Dark felammı içtin? ben olsam kabul etmezdim hastaneye gidip kan testi yaptırabilirdin...
|
|
|
|
|
|
 quattro
|
|
|
nizam
nizam
|
Nasıl yaa..Dark felammı içtin? ben olsam kabul etmezdim hastaneye gidip kan testi yaptırabilirdin...
hem suçlu hem güçlü 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|