Canım benim ya Herkes birbirini cok seviyor sağol var ol, herkes birbirinin yanında zaten vwtr forum ailesi garip bir yer, geçen buluşma resimlerine bakıyorumda burdan yazıştığım insanlarla yüzyüzü tanış olmuşuz birşey olduğunda, sıkıntılı zamanlarımızda araa dışında birbirimize danışman olmuşuz, birbirimizin dertlerini dinlemişizdir... Gerçekten burdakiler uyeler arasındaki bğı hiç bir forumda görmedim, Allah bozmasın, Nazar değmesin... Hepinizi seviyorum...
Zaten burda oturup tartışmak yerine, bilgileri paylaşmalıyız. Ben ne sebeple tepki gösterdiğimin sebeplerini yazdım volksport kardeş. Foton arkadaşın bana bak, ona ters konuşma gibi hoş olmayan cümleleri sadece ortamı gerer ve gereksiz de..
Ayrıca senin sorduğun gibi, bende sormuştum, arkadaşımız aracıyla beraber alarm markasını ve hatta bunu denediği cep telefonu model markasını da yazarsa seviniriz. Saygılar..
Ahaha şaka gibi.Bugün denedim gerçekten çalışıyor..Hatta kesmedi araba büyükçekmec edeydi yaklaşık bi 5 km dışarı beykente çıktım ordanda denedim yine açıyor ve kapatıyor.Tabi tek seferde almayabiliyor 3 -5 kez basmak lazım
Ahaha şaka gibi.Bugün denedim gerçekten çalışıyor..Hatta kesmedi araba büyükçekmec edeydi yaklaşık bi 5 km dışarı beykente çıktım ordanda denedim yine açıyor ve kapatıyor.Tabi tek seferde almayabiliyor 3 -5 kez basmak lazım
alarm cenmax
''AKTİF KALMAN DİLEĞİYLE ™ sözünün gerçek sahibi....Harbi FENERBAHÇE'Lİ....
Oğuz oluyo dedin ya Tanra bu işe pek sevinmiyecek...
Gerçekten yapan insanlar varsa neden sevinmeyeyim ki, Elli kere yazdım ama sanırım size anlatamadım, tekrar özetleyeyim Forumlarda, herkes forumları ilgi çeksin diye, buraya birebir yazılan cümlenin aynısını alıp koymuş. Burda da aynı cümleyi, şunu yaparsanız, şu mesafede olmalı gibi birebir görünce tepki verdim. Olabiliyorsa olabilir.
Şöyle de son noktayı koyalım. Foton arkadaşın buraya yazdığı cümlenin ilk üç kelimesini google 'da aratın ve dediğimin bu olduğunu ve neden tepki verdiğimi anlayın. Bu yazı nette heryerde var. Şunu aratın görün..
arkadaşlar bazı arkadaşlar denemiş olmuş olabilme ihtimali yüksek ben burda daha farklı bir bakış açısı ile yaklaşacağım deneyipte olan arkadaşların muhtemelen hatları avea'dır nedenine gelincede turkcell ve vodafone 900 mhz'de avea ise 1800 mhz üzerinden iletişim kuruyor buda şu demek avea daha geniş bir bant üzerinden iletişim sağladığından iletebileceği ses frekans aralığı daha geniştir bilimsel olarak böyle olması gerekiyor.