OffLineR
Koray
|
@nizam Hayırlı olsun. Alarmın detaylarını bekliyoruz. Nedir ne değildir. Yanar mı söner mi 
|
|
|
|
|
|
Just trust yourself, then you will know how to live.
|
|
|
|
|
nizam
nizam
Otomobili: volkswagen passat 1.6 cl
T.S.K envateri topçu Çvş..
|
Offliner ismin neydi bu arada nicklen hitap etmek istemiyorum...  bide ismimin yanına neden @ koyuyorsun yaff  kendimi internet sitesi gibi hissettim..  alarmı internetten aldım 45 ytl + 3 taksit 30 lira ya bağlattım güzel hoşuma gitti oscar marka bir alarm 2 yıl garanti falan filan ama sonuçta elektronik neye ne kadar garanti vereceksin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OffLineR
Koray
|
Hayırlı olsun. Bende de orjinal alarm var ama cam patlatınca bile ötmüyor. Beni ayar ediyor. İsmim de Koray bu arada @ koymamın nedeni yazdığımın öncelikle sana yönelik olması. birden fazla kişiye bir mesajda yazınca çok anlamlı oluyor. Alışkanlık işte 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nizam
nizam
|
Hayırlı olsun. Bende de orjinal alarm var ama cam patlatınca bile ötmüyor. Beni ayar ediyor. İsmim de Koray bu arada @ koymamın nedeni yazdığımın öncelikle sana yönelik olması. birden fazla kişiye bir mesajda yazınca çok anlamlı oluyor. Alışkanlık işte  tuttum bu yöntemi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suggestion
Oğuz
Otomobili: 16V 6n
|
Hayırlı olsun nizam
|
|
|
|
|
|
Kupa Gören Masum KadıKÖYLÜ  
|
|
|
nizam
nizam
|
Hayırlı olsun nizam o değil 35 40 yaslarında biri geldi arabayı inceledi buna bi torpido bi motor bundab kralı olmaz dedi vay dedim iki dakika da proje oldu araba 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vw6n
.::ABDULLAH::.
Otomobili: green NNNNNN
eski adı sortie34..
|
Hayırlı olsun Nizam.
|
|
|
|
|
|
Hepimiz apaçiyiz!!!
|
|
|
strong
metin
Otomobili: caddy
|
valla benim caddy masraf çıkarıp duruyo! klima kopresörü bozuldu bugün aldım yarın takılacak sonrasında ön amortisör değişecek iş çok yani pufff...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dr_EmrE
Emre BAŞER
Otomobili: Bi süre yok..
Pre-tuned in Deutschland :)
|
Geçmiş olsun neden bozulmuş abi kompresör 
|
|
|
|
|
|
Tesisat Sağlam , Yola devam..  
|
|
|
nizam
nizam
|
Geçmiş olsun neden bozulmuş abi kompresör  aynen hayrola
|
|
|
|
|
|
|
|
|
strong
metin
Otomobili: caddy
|
Geçmiş olsun neden bozulmuş abi kompresör  vw grubunda çok rastlanılan bir arızaymış (özellikle yeni araçlarda) fabrika klima yağını az seviyede koyuyormuş ve yetersiz kaldığı için klima yatak sarıyormuş. benimkide aynı bu şekilde oldu serviste zexel markası 1600 ytl piyasada denso markasını 600ytl ye buldum ve taktık çok iyi oldu zaten arasındaki fark müthiş derecede çok üzerindeki çok uydurma ve malzemesi çok zayıf  üzerinden çıkan zexel
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nizam
nizam
|
geçmiş olsun abi maliyetten kaçmak için neler yapıyorlar yaf 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ramcho®
|
sağlam bir bakıma giriyorum hafta içi allah izin verirse.. valeo takviyeli baskı balata. rot kolları rotilleri rot başları direksiyon kutusunun ufak bir problemi şanzuman ve blok arası tıpa tamiri ondan sonra büyük ihtimal bbs ve ya muadili bir jant yapıp yaz sezonunu kapatıcaz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nizam
nizam
|
sağlam bir bakıma giriyorum hafta içi allah izin verirse.. valeo takviyeli baskı balata. rot kolları rotilleri rot başları direksiyon kutusunun ufak bir problemi şanzuman ve blok arası tıpa tamiri ondan sonra büyük ihtimal bbs ve ya muadili bir jant yapıp yaz sezonunu kapatıcaz  aracı hafiflet birazda yola arkamda kalıyorsun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OffLineR
Koray
|
Tatlımı yıkattım bugün. Sharan'ın arka bagaj VW ambleminden sordum ama bulamadım. Alüminyum Kapı içi kollarını sordum Golf'ün Ama koyu gri metalikmiş ellerindeki. Getirtecekler, ben de bakıcam. Bıktım artık soyulmasından. İğrenç duruyo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|