güle güle eskit çok sert kullanmadıktan sonra sorun yok fakat sert kullanımlarda en çok eksilen yağ marka modeli öle dediğime bakma bende 2 senedir onu kullanıyordum güzel bir yağ motorun içi açıldığında daha net anladım bunu...
bende geçen gün arka amortisörleri değiştirip çanağın altında kalan yükseklik için taktığım parcayıda çıkardım arka çok güzel oldu fakat ön havada kaldı arkaya oranla zaman bulamıyorumki gidip caresine bakayım
bi kaç gündür sanayiden çikamaıyorum malesef önce rodajdan sonraki yağını deiştirdim sonra dumat atma problemi vardı pompacıda avans ayarı yaptırmaya gittim enjektör memelerinin deişmesi gerektiğini söledi 250 ytl enjektör memelerini dieştirdim bu seferde pompa da sorun çikti bu hafta da onları halledicem..
tamponlarda sarı sinyalleri beyaz olanlarıyla deiştirmeye karar verdim taksim de Selim oto dan siparişlerini verdim p tesi gelicek...bu arada eski Volkswagen parçaları kendilerinde mevcut isteyen olrusa telefonlarını vereiblirm..
sonra daha önce motor yaptırdğımdan silindir kapak contasını deiştirdim fakat hafifte olsa bi yağ sızıntısı var onun için üst kapaği tekrar açip düzeltices onu da..