volksport
Volksport - Eralp
Otomobili: 6N 1.6 75ps
Mesaj sayısı kısmı geri gelsin...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suggestion
Oğuz
Otomobili: 16V 6n
|
Arka pandizot düşüyordu onu tamir ettim, motoru bir güzel temizledim, kilitleri, koltuk raylarını ve sunroof mekanizmasını wd40 la yağladım.
|
|
|
|
|
|
 quattro
|
|
|
nizam
nizam
Otomobili: volkswagen passat 1.6 cl
T.S.K envateri topçu Çvş..
|
Emrecim daha yeni başlıyoruz dur bakalım... İstanbul programım biraz yogun gelince...  ne yaptın yine len
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TuningLINE
Tunç KÖKSALAN
Polo Community
|
Sabahtan gittim lastikçiye 4 lastiğimde yenilendi garantiden. Buluşmada bahsetmiştim bazı arkadaşlarım biliyor konuyu. 2 sene önce almış olduğum Marangoni lastiklerimi sağolsun hiç beni üzmeden değiştirdiler.
|
|
|
|
|
|
 VW Polo 6n2 1.4 16V 75 - AUA Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz.
|
|
|
fay78
voskaven poyo (ardanın ağzından)
Otomobili: VW POLO 1.6 HB AC
Tuna AKYÖN
|
Neden değiştiki ? Sabahtan gittim lastikçiye 4 lastiğimde yenilendi garantiden. Buluşmada bahsetmiştim bazı arkadaşlarım biliyor konuyu. 2 sene önce almış olduğum Marangoni lastiklerimi sağolsun hiç beni üzmeden değiştirdiler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TuningLINE
Tunç KÖKSALAN
Polo Community
|
abicim çok minik minik çatlaklar olmaya başladı tabanın en dış kısmında daha lastik 10.000 km. kullanıldı biliyorsun titiz adamız zaten gözümüz gibi bakıyoruz neyse lastikçi dedi abi haklısın bir göster dedi lastiği getiren firmaya gösterdik hemen ertesi gün değişim yapıldı sağolsunlar oto dinamik üzmedi bizi yakın zamandada satarsam lastiklerde yeni olmuş oldu 
|
|
|
|
|
|
 VW Polo 6n2 1.4 16V 75 - AUA Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz.
|
|
|
corrado
atıf
Otomobili: mazot motorın diesel ve 10 no yağla çalışan cetta
wolfsburg edition
|
Sabahtan gittim lastikçiye 4 lastiğimde yenilendi garantiden. Buluşmada bahsetmiştim bazı arkadaşlarım biliyor konuyu. 2 sene önce almış olduğum Marangoni lastiklerimi sağolsun hiç beni üzmeden değiştirdiler.
güle güle kullan tunç.iyi olmuş 4 dü birden. bende geri vites müşüri ve cam düğmelerini değiştirdim.cam mekanizmalarını yağladım.sanayiye gidince haliyle aracı gören bir kaç vatandaşa arcın kısa özgeçmişinide anlattık arada.
|
|
|
|
|
|
fastest vw ever corrado driving by feeling 
|
|
|
ismailtunca81
SMAYIL
Otomobili: 1991 GOLF CL 1600 TD
91 GOLF II 1600 TD
|
litresi 3 ytl ye yakıt(mazot ) aldım yine
|
|
|
|
|
|
aşıksan vur saza şöförsen uy kurallara!!!
|
|
|
Dr_EmrE
Emre BAŞER
Otomobili: Bi süre yok..
Pre-tuned in Deutschland :)
|
litresi 3 ytl ye yakıt(mazot ) aldım yine Geçmiş olsun 
|
|
|
|
|
|
Tesisat Sağlam , Yola devam..  
|
|
|
ismailtunca81
SMAYIL
Otomobili: 1991 GOLF CL 1600 TD
91 GOLF II 1600 TD
|
sağol başkan cümlemize geçmiş olsun önceden yarı yarıya fark vardı iki yakıt arasında ama şimdi 30 kuruş oynuyor bu haksızlıkmı değilmi bilmiyorum ama benzinli arkadaşların en azından lpg gibi bir laternatifi var ya halkımızın efendisi çiftçiler ne yapsın yazık agbı valla emeklere yazık bir aya kadar arabam 50 ytl ye 300 km yapıyordu şimdi 250 km yapıyor her ay 50km düşersek yıl sonunda marşa basamaz hale gelecez Allah sonumuzu hayır etsin
|
|
|
|
|
|
aşıksan vur saza şöförsen uy kurallara!!!
|
|
|
MK-IV 35
Birol
Made in Golfsburg.
|
bugün mk4ün pabuçlarını yeniledim  şeytan git bir istanbul yap gel dene lastikleri diyor ama ona uymayacağım... gerçi bu benzin zamları ile bunu nasıl yapacaksam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nizam
nizam
Otomobili: volkswagen passat 1.6 cl
T.S.K envateri topçu Çvş..
|
hayırlı olsun abi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vw6n
.::ABDULLAH::.
Otomobili: green NNNNNN
eski adı sortie34..
|
Arabayı sildim tamponlardaki sonradan yapıştırılan çıtaları söktüm,ön ve arka logo'ları folyo'ile kapladım.2saatimi aldı  
|
|
|
|
|
|
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak.
|
|
|
mcsahan
Mete ŞAHAN
onsekiz at, onaltı valvit
|
abicim çok minik minik çatlaklar olmaya başladı tabanın en dış kısmında daha lastik 10.000 km. kullanıldı biliyorsun titiz adamız zaten gözümüz gibi bakıyoruz neyse lastikçi dedi abi haklısın bir göster dedi lastiği getiren firmaya gösterdik hemen ertesi gün değişim yapıldı sağolsunlar oto dinamik üzmedi bizi yakın zamandada satarsam lastiklerde yeni olmuş oldu  hayırlı olsun tunç, güle güle kullan. Arabayı sildim tamponlardaki sonradan yapıştırılan çıtaları söktüm,ön ve arka logo'ları folyo'ile kapladım.2saatimi aldı  folyo kaplama güzel olmuş. vamı uygulama fotosu?
|
|
|
|
|
|
VW MkII GOLF GTI 1,8 16V 
|
|
|
corrado
atıf
Otomobili: mazot motorın diesel ve 10 no yağla çalışan cetta
wolfsburg edition
|
Arabayı sildim tamponlardaki sonradan yapıştırılan çıtaları söktüm,ön ve arka logo'ları folyo'ile kapladım.2saatimi aldı   güzel olmuş eline sağlık abdulllah
|
|
|
|
|
|
fastest vw ever corrado driving by feeling 
|
|
|
|