corrado
atıf
Otomobili: mazot motorın diesel ve 10 no yağla çalışan cetta
wolfsburg edition
|
dün akşam 4 kişi bindik arabaya  arabada kimlerin olduğu önemli tabi Osman, Erhan ve Arda  bir de ben tabi tabi hem Erhan' ı hemde o güzel sportline Polosunu dün akşamda görmüş oldum  sizmi ankara çıkarması yaptınız. ankaralılarmı istanbulu fethetti 
|
|
|
|
|
|
fastest vw ever corrado driving by feeling 
|
|
|
|
|
G60
GTI 16V
|
Ankaralılar İstanbul'u fethettik. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TuningLINE
Tunç KÖKSALAN
Polo Community
|
Ankaralılar İstanbul' a baskın yaptı Atıf abi  Osman burayı sevdi Ankara' ya dönmem daha diyor :P
|
|
|
|
|
|
 VW Polo 6n2 1.4 16V 75 - AUA Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz.
|
|
|
corrado
atıf
wolfsburg edition
|
Ankaralılar İstanbul' a baskın yaptı Atıf abi  Osman burayı sevdi Ankara' ya dönmem daha diyor :P osman sevdiyse bırakmaz. bir dahaki tuning fuarı seneye değilmiydi. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TuningLINE
Tunç KÖKSALAN
Polo Community
|
işin şakası tabi abi ama ikiside iyi arkadaşlar  iyi ki tanıştık
|
|
|
|
|
|
 VW Polo 6n2 1.4 16V 75 - AUA Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz.
|
|
|
Tholl-ga
34 VH 1315
Sleeper MK4
|
aahh ahh yanımda kız ark ım olmasaydı fuar çok güsel şenlenecekti  osman anladın sen 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
G60
GTI 16V
|
Aahahha... Niye getirdin Tolga, birilerinin elinde fazla vardır onları kullanırdık. Anladın sen. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VWci
|
cakallar siizi..... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
spy
PitBull
|
hosgeldiniz diyelim ozaman 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
corrado
atıf
wolfsburg edition
|
farlar ayfardı hella ile değiştirdim. ayrıca ön ızgara tam istediğim gibi oturmuyordu yerine farla birlikte onlarıda ayarlattım. ön tanponun yanlardaki kaportaya tuttululan kısımlarıda çıktı idi onları ayarlatıım. şimdi boyacıda bir iki ufak işlemde o yapacak. bahar la birlikte başladık işlemlere
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TuningLINE
Tunç KÖKSALAN
Polo Community
|
tabi kullan abi sen arabaya müzelikmiş gibi muamele yapıyorsun farlar görüntüde bayağı fark etmiştir herhalde
|
|
|
|
|
|
|
|
|
corrado
atıf
wolfsburg edition
|
tabi kullan abi sen arabaya müzelikmiş gibi muamele yapıyorsun farlar görüntüde bayağı fark etmiştir herhalde
görüntü olarak tabi fark etti. gece daha denemedim ama eskiye nazaran çok farkı olacağını düşünüyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
spy
PitBull
|
hayırlı olsun abi.. bizde cıbı cıbı yaptık  atıf abi bizim silecek devresi 1 röle üzerinden mi yürüyor? sadece 19 numaralı röle ile? bir bilgin varmı?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|