Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Temmuz 07, 2008, 04:19:52 ÖÖ
65064 Mesaj 3687 Konu Gönderen: 3111 Üye
Son üye: Gokko
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
Volkswagen Türkiye  |  Otomobil Forumu  |  Genel  |  araç test programları ?
Sayfa: 1 [2] Yazdır
Gönderen Konu: araç test programları ? (Okunma Sayısı 1612 defa)
corrado
atıf

Otomobili: mazot motorın diesel ve 10 no yağla çalışan cetta

wolfsburg edition

Üyelik Bilgileri
Ynt: araç test programları ?
Yanıtla #15 : Ekim 20, 2007, 01:56:09 ÖS

http://intoko.kijiji.com.tr/c-Oto-Di-er-Vas-ta-Oto-Parcalar-Aksesuar-Vag-1552-vw-seat-skoda-audi-yeni-versiyon-t-5-yeni-golf-W0QQAdIdZ16169033

ustan vw üzerine çalışıyorsa böyle bir şey al ozaman.
vw group için seyyar cihaz.

fastest vw ever

corrado driving by feeling

freedom
freedom

Otomobili: polo 98 auto

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #16 : Ekim 20, 2007, 02:53:11 ÖS

Aslında ustam japoncu  Smiley ama herşeye bakıyor. Süper biri arabayla sıyırmış modifiye yapan biri 23 yaşında  Smiley

Aertiezt

VW TDI

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #17 : Aralık 02, 2007, 02:55:00 ÖS

Hocam ben benim Bora'nın OBD'sine girdim kablosunu arkadaşımdan temin etmiştim.O'da VW servisinde çalışan bir arkadaşına ısmarlatmış.Fakat çok pahalı bir kablo bilmiş ol.Benim Bora orjinalden 90 beygir.Arkadaşım benim arabanın OBD'sine girip 90 beygirlik verilerini silip 110 beygirin verilerini verdi ve çekiş acayip farketti.110 beygir ile aynı gidiyor.VW marka olarak OBD Tuning yapmayıda onaylıyor.Herhangi bir zararı yok motora.Vw Bora ve Golf'un TDI motorlarının hepsinin aynı olduğunu biliyormusunuz?Hepsi derken 90,110,130,150 beygirlik motorların hepsi aynı.Beyindeki programdan ayarlıyorlarmış herşeyi.Tek fark 130 ve 150 beygirlik motorların turbolarının hava kanalları biraz daha büyük.Kullandığım programın ismi ise VAG-COM.  http://www.ototeknik.com/urunler.html Bu siteden tehmin edebilirsin herşeyi.Ayrıca kabloyuda burdan ısmarlayabilirsin.

Sayfa: 1 [2] Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: