Buarada yazmadan edemeyecegim Fatih, bu senin fiestalara büyük jant öylede bi güzel oluyor ki, eger sıfır almayı düsünüyorsan 15 jantta sana Tunc'un jantlarından önerebilirim, eger ben sıfır alacak olsaydım 1 dakika düsünmez direk onlardan alırdım, cms storm modeli, cms deyip sakın gecme, oz superturismo ile neredeyse birebir aynı model, hele sen Tunc'un arabayı birde giderken izle, gör nasılmıs jantlar
41 bin kere maasallah diyeyim de uyuz biyere sürterse sonra benden bilir
Her günüm cenaze, her günüm şehit Bunların sebebi birkaç it oğlu it Uyan Türk evladı uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan
Buarada yazmadan edemeyecegim Fatih, bu senin fiestalara büyük jant öylede bi güzel oluyor ki, eger sıfır almayı düsünüyorsan 15 jantta sana Tunc'un jantlarından önerebilirim, eger ben sıfır alacak olsaydım 1 dakika düsünmez direk onlardan alırdım, cms storm modeli, cms deyip sakın gecme, oz superturismo ile neredeyse birebir aynı model, hele sen Tunc'un arabayı birde giderken izle, gör nasılmıs jantlar
41 bin kere maasallah diyeyim de uyuz biyere sürterse sonra benden bilir
abi cms,dj vs farketmez yerli malı yurdun malı çıkma bulursam alabilirim sıfır çok pahalıya geliyo anca sıfır çin malları var 15 inç lastikle falan 800 civarı tutuyor belki onlardan taksitle falan alabilirim bakalım bayram geçsinde bi abi detaylı araştırcam bazende düşünüyorum yaza doğru alayım.. abi bu arada bugün aksaraydaydım 5 yıl garantili cam filmini 50 ytl çekiyorlar bayramdan sonra çektircem
upssss 5 yil garantili mi adresi ver bende gideyim ya
abi aksaray'da iskinin arka tarafında yedek parçacılar,aksesuarcılar var orda bikaç tur at görürsün abi hatta brandalar asılı cam filmi 50 ytl diye jant olayınıda abi yarın önce bi topkapıya geçeceğim ordanda aksaraya geçeceğiö ssw ler benimde dikkatimi çekti abi ama 15-16 kararsızlığına girdim yeri geliyor arabaya 5 kişi biniyoruz sürtme sorunu yaşarmıyım diye endişelerim var
Oğuz bu jantlardanda nerden bulacağımki bunlarında kolları gözüme çok kalın geliyor sahibinden.com'da elemanın biri 2tanesine 400 ytl diyor taaa eskişehirde hem 2 sine 400 ytl çokkkkk para, 15 inç yine orjinal çok kollu ford jantı buldum 350 ytl'ye sıfır gibi ama ne bileyim orjinal jant konusunda çok kararsızım
Oğuz bu jantlardanda nerden bulacağımki bunlarında kolları gözüme çok kalın geliyor sahibinden.com'da elemanın biri 2tanesine 400 ytl diyor taaa eskişehirde hem 2 sine 400 ytl çokkkkk para, 15 inç yine orjinal çok kollu ford jantı buldum 350 ytl'ye sıfır gibi ama ne bileyim orjinal jant konusunda çok kararsızım
evet bende baya baktım senin için bi onları buldum ki takım olarak verseydi kurtuluşun omaz aldırırdım onları sana
birde ghia modelinin jantları var onlarda baya güzel oluyor ama biraz daha az spor gösteriyor sanki aracı