Turkiye de ben de caddy nin orjinal mercekli farini gormedim.Diger ulkelerde olabilir belki ama bir fikrim yok. Genelde touran fari takiyorlar.Hatta touran tamponu da takip on dizayn olarak resmen toruan yapiyorlar araci guzel de oluyor bence...
sevgili arkadaslar bende bır kac gun bı merceklı far arastırdım fakat fıyatlar 300-400 ytl tanesı touran farı yani..fıyat ucuk gelınce normal orj farına xenon uyguladım ve sonuc olarak cokta dagıtmadıgını yanı karsıdakının gozunu cok fazla almayacagını gordum o kadar paraya yazık he 100ytl ye kadar tane bulunursa merceklı far alınabıır ama ondan sonrası yuksek fıyat xenon uygulayacak arkadaslar bence bu farlarada uygulayabılırler..
arkadaslar caddy uzunlara xenon taktıran var mı aranızda arıza ışıgı yaktıgı soylenıyo dogrumudur bılen var mı..
Uzun fara xenon tarktırmadım gereksiz günlük kullanımda gereksinimi çok az. Arıza çıkarmadı maşallah,ama elektirikçiler ve servis bana xenon arıza çıkarttımı ? deyince şaşırdım hayır cevabımdan sonra bu kez onlar şaşırmıştı.Arıza çıkarta biliyormuş demek.
selam ben qörkem yeni üyeyim bu mercekli farlar satılıksa almak istiyorum bende 2006 model dsg caddy var siyah ona takcam eğer satarsanız tel:0538-647-27-72
selam ben qörkem yeni üyeyim bu mercekli farlar satılıksa almak istiyorum bende 2006 model dsg caddy var siyah ona takcam eğer satarsanız tel:0538-647-27-72
onlar alıntı satılık değil
Safagım kaç diye merak etmiyorum daha gün batımını göremedim....