Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

Gönderen Konu: t5 transporter hakkında her şey.(sizin bilidiği başkalarının bilmediği)  (Okunma sayısı 82782 defa)

once servıste bu arabayı bayanmı kullanıyor dıye sorarlar sıze daha sorada bu araba neden bukadar cabuk baskıyı yıyor fabrıka hatası tuketıcı hakları vs dıye konu acarsınız
eyvallah kardesim, ama sanayicilere güvenemem. zaten bakımlarını vw yetkili servise yaptırıyorum.bir ara yanından gecersem rica edecem yapsınlar.Zaten her 10 000 km de bir yanlarına uğrayıp 250 300 tl den asağı para bırakmadan gelmiyoruz. hallediversinler de mi ama!..


AYRICA BİR BİLDİĞİM:
Örneğin dar bir yerde manevra yapacaksınız, Döneceğiniz tarafa döndünüz, cok az gaz vermek yerine sunu yapabilirsiniz.Öncelikle KESİNLİKLE DİREKSİYONU 15 SANİYEDEN FAZLA TAM KIRILMIS HALDE TUTMAYIN. HİDROLİĞİ PATLATIRSINIZ... direksinu tam kırın ve debriyaj dan ayağınızı GAZA DOKUNMADAN cok yavasca kaldırın aracın gaz vermeden hareket ettiğini goreceksiniz.düz yolda cok kısa mesafe ilerlemek istediğinizde bunu kullanın araca ZARARI YOKTUR.Ama tam kaldırmayacaksınız debriyaj dan yavasca kaldırırken sonuna doğru arac kalkacak ve cooo yavas ilerleyecek. Zaten hızlı veya tam kaldırırsanız gaz vermediğiniz için stop eder...DİKKATLİ OLUN..kısa mesafede kullandıgınız için arac stop edecek sekilde debriyajdan kaldırırsanız arac birden ilerleyip duracagı için biyerlere carparsınız...Önce bos bir yerde deneyin sonra uygulayın.Ama su gercek ki cok hosuma gitti bu ozelliği..

Çevrimdışı kadr1996

    Otomobil
    Transporter
    Şehir
    Denizli
yeni bilgilerinizi bekliyoruz :)

Çevrimdışı burak_37

  • volumeııııııı[]ı bassııııııı[]ı treableııııııı[]ı
ooo konu ölmüş ya >:(