Halil Kara
Otomobili: 2001 vw passat 1.9 tdi comfortline
|
Tesekkurler guzel bilgiler yer aliyor. Fakat caddy ve diger bir cok ticari araclarin nasil alcaldigi hakkinda bilgi edinemdim gozumden kacmis da olabilir.Yaylari kesseniz nasil olacak makas daha da sertlesir ve konfor 0 a iner. Ticari aracini alcaltan varsa bilgi edinmek isterim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
escocem
Otomobili: golf mk1 gti
street racer
|
 bunu düşürmüştük ama dürüst olmak gerekirse net hatırlamıyorum 3yıl oldu malum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Halil Kara
|
@escocem Anladim kardes.Daha once gormustum bu makinayi da fazla dusurmussunuz sanirim  Az daha dusse asfaltta beraber gidecek gibi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
escocem
street racer
|
4-5 kez tampon yapıldı desem nsl düştüğü anlatılmış olur sanırım.üzerindeki tamponda kısa süreliğine takılmıştı resmin cekildiği yer hepimizi üzen kazanın olduğu drag yarışları.tamponda araba tamponsuz gitmesin diye üzerindeydi malum şeklinden belli 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Halil Kara
|
4-5 kez tampon yapıldı desem nsl düştüğü anlatılmış olur sanırım.üzerindeki tamponda kısa süreliğine takılmıştı resmin cekildiği yer hepimizi üzen kazanın olduğu drag yarışları.tamponda araba tamponsuz gitmesin diye üzerindeydi malum şeklinden belli  O kazanin oldugu gun bende ordaydim ama kaza olmadan 10 dakika once ayrilmistik.Daha sonra karsimizdan ambulanslar gelince ustune de dragtaki arkadaslar arayinca kaza oldugunu fark etmistik.Bu son drag izleyisim olmustu daha sonra da herhangi bir drag organizasyonuna gitmedim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
escocem
street racer
|
benimde son izleyişim oldu o günün sabahı askerden geldim ben hasan abiyle(başkara)sitemiz için ayak üstü konuşma metni hazırladık eşi kalktı vb ben iç tarafta arkadaşımın standı vardı oraya gittim kalabalık ve düzensizlikten sıkılıp sonra olanlar oldu zaten.üstüne yetmiyormuş gibi yolda yolakta gaza gelmiş serseri tiplerin üstüste olan kazalarınıda görünce soğudum resmen arabadan bile.kötü bir gündü 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
manimelankolipisikoz
Otomobili: Caddy
|
yay kestirmeden çok spor yay takıyorlar diye biliyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wow
Oktay
Otomobili: T 5 - 2 K
Passat cc gold coast
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TuningLINE
Tunç KÖKSALAN
Polo Community
|
Alptekin' in arabasında KW coilover var Bence bu arabayı sadece yayla indirmek iyi olmaz Takım olarak yay+amortisör kiti almakta fayda var
|
|
|
|
|
|
 VW Polo 6n2 1.4 16V 75 - AUA Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz.
|
|
|
alptekin
Otomobili: 2005 vw caddy
|
evet arkadaşlar benim arabda kw coilover amortisör+yay kiti var önlerdeki amortisörler ve yaylar değişti arka tarafta mevcut amortisörleri ve makas bağlantı yerleri değişiyo ve 4 tane yükseklik ayarı var ona göre ayarlıyosun önleri cm cm indirebiliyosunuz son eklenen resimlerdi ki gibi arabayı indirebiliyoasunuz Ve araba en düşük seviyede bile çok komforlu sürüş yaşıyosunuz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
djtiko
|
çok güzel arabalar gerçekten ufak bir oynamayla bile cok tehlikeli görünen araç bunlar...
|
|
|
|
|
|
VALLA DA BİLLA DA MK1 ARABA KULLANIYORDUM ABİİİ:...
|
|
|
corrado_g60
CORIMP
Volkswagen Türkiye
|
osmana katılıyorum bende.. resımelrın cogunda aynı arka tampon kullanılmıs ve bence yakısmamıs.. alptekın arkadasın arabası hersyıyle 10 numara.. masaallah dıyelımde nazar degmesın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alptekin
Otomobili: 2005 vw caddy
|
Teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wow
Oktay
Otomobili: T 5 - 2 K
Passat cc gold coast
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ramcho®
|
ne kadar yaparsan yap olmuyor işte ticari bir sıfatı var araçın bence değmiyor yani
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|