Caddy Teyp page 3
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Ekim 12, 2008, 10:40:10 ÖS
74519 Mesaj 4356 Konu Gönderen: 3763 Üye
Son üye: wwww
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
Volkswagen Türkiye  |  Volkswagen  |  Caddy, Transporter ve Caravelle  |  Caddy Teyp
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6 Yazdır
Gönderen Konu: Caddy Teyp (Okunma Sayısı 8475 defa)
volksport
Volksport - Eralp

Otomobili: 6N 1.6 75ps volksport special edition 2000

Üyelik Bilgileri
Ynt: Caddy Teyp
Yanıtla #30 : Ocak 12, 2008, 09:04:13 ÖS

hiç bir caddy fabrika çıkışı böyle değildir, ben yaptırdım. bu döşeme olmadan önce aracın içi ,dış rengindeydi  ve de hiç iyi dumuyordu.ayrıca kolonlarıda ben aldım tabi.

Ben komple kolonlu olarak sandım, İşin içine Orjinal lafı girince arkadaşların yazdıklarında, acaba dedim çünkü bu şekilde hiç caddy görmedim... :tamamdir

Hiç Farkettin mi ? Sana hissettirmeden basit bir dikiz aynandan binlerce km yol akıyor, hayat aslında çabuk geçiyor...

osmansahin
Osman ŞAHİN

Otomobili: CADDY 1.9 TDİ KOMBİ

Osman ŞAHİN

Üyelik Bilgileri WWW
Yanıtla #31 : Haziran 17, 2008, 04:46:14 ÖS

Arkadaşlar bu teypteki çıkışları buldum fakat oraya göre soket nerden bulurum ve nasıl bir soket ordaki soketleri sökemiyorum sökersem şifre istiyeceğini söylüyolar yardımcı olursanız sevinirim..

volksport
Volksport - Eralp

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #32 : Haziran 17, 2008, 05:20:50 ÖS

Arkadaşlar bu teypteki çıkışları buldum fakat oraya göre soket nerden bulurum ve nasıl bir soket ordaki soketleri sökemiyorum sökersem şifre istiyeceğini söylüyolar yardımcı olursanız sevinirim..

Siyah renkli soket olması gerekir(elektrik beslemesi), onu  cıkarmassan şifre falan istemez aracın, kolonların baglandıgı soket genelde kahver renkli olur, Blaupunkt için oldugunu söylersen oto muzik sistemcilerinin genelinden temin edebilirsin 1o ytl yi geçmez.  :tamamdir

Hiç Farkettin mi ? Sana hissettirmeden basit bir dikiz aynandan binlerce km yol akıyor, hayat aslında çabuk geçiyor...
strong
metin

Otomobili: caddy

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #33 : Haziran 17, 2008, 09:33:45 ÖS

ben bizzat soketleri söküp taktım şifre falan istemiyor

volksport
Volksport - Eralp

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #34 : Haziran 17, 2008, 09:59:43 ÖS

ben bizzat soketleri söküp taktım şifre falan istemiyor

Cihaz modeline göre değişebilir, şifre istersede otomobilinizle beraber verilen kitapcıklarda şifreniz mevcuttur...

cemline
cemline

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #35 : Haziran 18, 2008, 09:03:03 ÖÖ

osman merhaba kardesım,soketlerını en yakın servısden temın edebılıyorsun...pıyasada ben bulamamısdım...

TrigG3R
Mehmet Ali

Otomobili: 2008 transporter 105

Yetişemezsen el salla

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #36 : Ağustos 01, 2008, 11:32:21 ÖS

valla ben transportere anfi bağlattım süper oluyo ve orjinal teyibe bağlattım  ve bağlanışı çok basit zaten ama bağlarken hayel kırıklıgı yaşadım bizde seat cordoba vardı ben ona anfi bağlıcaktım anfi kablosunu geçricek bir tek delik bile bulamamıştım 3 saat uğraşıp zar zor bi yerden geçirdim ve dedim ki bunda böylesine yalıtım varsa vw nasışdır kim bilir dedim ve o gün transporte bağlatırken bi baktım dreksiyon kısmın altından bakınca içeri ışık geliyo kocaman delik ordan geçiriverikdik 1 dk bile sürmedi ve kahrettim bence artık vw adi yapmaya başladı arabayı bir kaç elektronik bişey koyuyo gerisi fıs

Tr!gG3R
TrigG3R
Mehmet Ali

Otomobili: 2008 transporter 105

Yetişemezsen el salla

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #37 : Ağustos 01, 2008, 11:32:54 ÖS

valla ben transportere anfi bağlattım süper oluyo ve orjinal teyibe bağlattım  ve bağlanışı çok basit zaten ama bağlarken hayel kırıklıgı yaşadım bizde seat cordoba vardı ben ona anfi bağlıcaktım anfi kablosunu geçricek bir tek delik bile bulamamıştım 3 saat uğraşıp zar zor bi yerden geçirdim ve dedim ki bunda böylesine yalıtım varsa vw nasışdır kim bilir dedim ve o gün transporte bağlatırken bi baktım dreksiyon kısmın altından bakınca içeri ışık geliyo kocaman delik ordan geçiriverikdik 1 dk bile sürmedi ve kahrettim bence artık vw adi yapmaya başladı arabayı bir kaç elektronik bişey koyuyo gerisi fıs

Tr!gG3R
ous_polo
oguz oktay

Otomobili: POLO 1,4 TDI 80hp

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #38 : Ağustos 02, 2008, 12:02:14 ÖÖ

vala ben kendi poloma bagladım delik bulamadım  darlandım gittim dükkana blackdecker marka matkabı aldım yan koltugun ordan bastım cıktım ama sonradan pişman oldum sigorda kutusunun yanında varmıs geccek yer

POLİSLERE İSYAN İNADINA YAN YAN
wow
Oktay

Otomobili: T 5 - 2 K

Passat cc

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Caddy Teyp in sökülmesi
Yanıtla #39 : Ağustos 09, 2008, 02:57:37 ÖS

Ön kapağı sökerken aşağıdan küllüğün ordan sökmeye başlayıp yukarı doğru nazikçe kaldırın.Sarı renkler klipslerin yuvasıdır.
Toplam sökülecek 6 tane tork alyan vidası var.

Kabloyu takınca feder menüsü çıkmadı ama ses var.    :tamamdir

cemline
cemline

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #40 : Ağustos 11, 2008, 06:37:48 ÖS

resımdekı bıtmıs halı ıse zaten yanlıslık var,pembe kablo ve yanındakı bır hoporlore (yanlıs hatırlamıyorsam sol kapı)alttakı ıkısı (yan yana olan) sag kapı,altındakı yıne sol arka ve dıger en alttakı yan yana olan da sol arka bende bole takılı fader menum de var.bu baglantı icin teybın uzerındekı  sematıkden yola cıkabılırsın wow kardesım...ayrıca kabloları pabuc kullanmadan(orjınal pabuclarını kı ben servısden baska bır yerden bulamadım)sıkıstırma ...v.b yollarla takarsan sesde de netlık alamıyorsun tavsıye ederım...

wow
Oktay

Otomobili: T 5 - 2 K

Passat cc

Üyelik Bilgileri WWW
Yanıtla #41 : Ağustos 11, 2008, 07:37:14 ÖS

cemline
cemline

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #42 : Ağustos 11, 2008, 11:01:34 ÖS

[/  fader ıcın alttakı slot larında takılı olması lazımkı devre yapıp menu de gorunsun ayrım yapabılsın kardes bu arada kırmızı kabloların uzerınde beyaz cızgıler var bunun anlamı artı kablolardır ıkısı yan yana ...! bırı beyaz cızgılı kırmızı dıgerı ıse tek ren kırmızı olmalı gercı baglantıda dıkkat etmemıs olabılırsınız onemlı olan dogru takdıgınızdan emın olmak...

strong
metin

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #43 : Ağustos 13, 2008, 09:14:27 ÖS

bu skotlere bağlantı yapıp dijital bir aletten ses alabilir miyiz ki ? (tel ,ipod.. vs)  Embarrassed

hakan99

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #44 : Ağustos 14, 2008, 02:01:22 ÖS

abi onlar cıkıs o yuzden alamazsın audio input olması gerekır ya da ipod input falan ama malessef gordugum kadarı ıle boyle bı gırıs yok baglayamazsın

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6 Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: