|
ramcho®
|
haa şöle değmez yani boyamaya....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wow
O k t a y
Otomobili: T 5 & 2 K
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
burak_37
Otomobili: vw transporter
|
hiç gerek yok bence çok saçma ayrıca kaldırımlara falan çıkarken çok sorun yapıyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
manimelankolipisikoz
Otomobili: Caddy
|
hiç gerek yok bence çok saçma ayrıca kaldırımlara falan çıkarken çok sorun yapıyor
kaldırımda ne işimiz var hoca ya 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
burak_37
|
arkadaşım ben kastamonuluyum ama senin yaşadığın yeri bilemem adamın biri vw golf e bodykit yapmış tam yokuşa çıkarken arbanın bodykitinden eser kalmadı öyle deim yani:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
burak_37
|
bu arada resimdeki tamponu sakın takma iki günde izi bile kalmaz söyleyim:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nizam
nizam
Otomobili: volkswagen passat 1.6 cl
Eralp seni de alacaklar askere merak etme... :)
|
arkadaşım ben kastamonuluyum ama senin yaşadığın yeri bilemem adamın biri vw golf e bodykit yapmış tam yokuşa çıkarken arbanın bodykitinden eser kalmadı öyle deim yani:D
iki sene kastamonuda M.Y.O da okudum oranın kaldırımı hiç bir yerde yok 40 cm vardır bazı yerlerde merkezde ki iş merkezinin oralarda kaldırımdan düş direkt bir yerini kırarsın öyle acayip ama orada gazlayan çok oluyor dereye ucmaları ve insanlara zarar vermelerinden iyidir selamlar kardeşim
|
|
|
|
|
|
460 gün 60 hafta 11040 saat 662.400 dakika 39.744.000 saniye 460 gece 460 gündüz...
Askerlik...
Tekdirle ustlananın sonu takdir tekdirle ustlanmayanın sonu kötektir...
|
|
|
burak_37
|
doğrudur yeni yapılan kaldırım çalışmaları çok yüksek. yaşlılar çok zor inip çıkıyor bu arada selamlar kardeşim diye kime dedin:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
volksport
Volksport - Eralp
Otomobili: 6N 1.6 75ps
İstanbuldayım...
|
Kendi Görüşüm hiç hoş görünmüyor... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nizam
nizam
Otomobili: volkswagen passat 1.6 cl
Eralp seni de alacaklar askere merak etme... :)
|
doğrudur yeni yapılan kaldırım çalışmaları çok yüksek. yaşlılar çok zor inip çıkıyor bu arada selamlar kardeşim diye kime dedin:D
sana dedim burak  yaslıları geç ben bile bazen zorlanıyorum 
|
|
|
|
|
|
460 gün 60 hafta 11040 saat 662.400 dakika 39.744.000 saniye 460 gece 460 gündüz...
Askerlik...
Tekdirle ustlananın sonu takdir tekdirle ustlanmayanın sonu kötektir...
|
|
|
|
|
Halil Kara
Otomobili: 2001 vw passat 1.9 tdi comfortline
|
Yan tarafa basamak takmaktansa marspiyer takmak son derece akillica bence. Tampon boyama isine gelince su forumda caddycilere boyatin demekten ben yoruldum siz olmaz boyatmam demekten yorulmadiniz  Caddy alirsam size inat bi boyatayim tamponlari da gorun bakalim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
manimelankolipisikoz
Otomobili: Caddy
|
Yan tarafa basamak takmaktansa marspiyer takmak son derece akillica bence. Tampon boyama isine gelince su forumda caddycilere boyatin demekten ben yoruldum siz olmaz boyatmam demekten yorulmadiniz  Caddy alirsam size inat bi boyatayim tamponlari da gorun bakalim  ya halil usta aslında ben bu konuyu açarken fiyatını sordum arkadaşlara nasıl uygunmu diye onlar saolsunlar bilgilendirdiler ama tampon atma dediler kaldım öylece ortada  ama takıcam gibi gibi sanki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|