burak_37
Otomobili: vw transporter
volumeııııııı[]ı bassııııııı[]ı treableııııııı[]ı
|
arkadaşlar bilmem gördünüz tabi mutlaka görmüşşünüzdürde :)piyasa yeni renault kangoo çıktı fiyatıda caddy den çok düşük. renaultcularda 16.000 satmayı hedefliyolarmış.resim koymayıisterdim ama hala resim koymayı beceremiyorum:)bu arada aracın fiyatları ; multix=27,921 Güvenlik Paketi4 Klima Sağa Kayar Kapı22 = 3,553 Güvenlik Paketi4 Klima Sağa Kayar Kapı22 Tavanbarı = 4,000 Güvenlik Paketi4 Klima Stil Paketi22 = 4,152 Klima =1,776 Klima Sağa Kayar Kapı22 = 2,426 Klima Sağa Kayar Kapı22 Tavanbarı = 2,874 Klima Stil Paketi22 = 3,026 Sağa Kayar Kapı22 = 650 Sağa Kayar Kapı22 Tavanbarı= 1,098 Stil Paketi22= 1,250 Tavanbarı = 448
eyer bu donanımların hepsi olursa diyorsanız 31,921 i gözden çıkarmanız lazım arabayla ilgili yorumlarınızı bekliyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Halil Kara
Otomobili: 2001 vw passat 1.9 tdi comfortline
|
http://www.vwtr.net/forum/genel/yeni-nesil-peugeot-partner-tepee-t4178.0.htmlLinkin 2. sayfasini inceleyebilirsin. Renault fiyatlandirma acisindan son derece iyi bir is basarmis.Gercekten 32-33 bin ytl ye full bir kangoo alinabilir.Aracin ic mekani zaten bir ticari arac gibi degil.Resmen scenic gibi olmus.Zaten aracin platformu da scenic platformu.Hem yol tutus degerleri hem de konfor acisindan buyuk yol kat ettigini dusunuyorum.Tabi daha test surusu gerceklestiremedim o zaman detaylari yazarim. Aracin tek eksigi gorunumu  Cirkin ordek yavrusu gibi duruyor.Birde arka bagaj kapisi tek kapi olmasina ragmen o plakaligi ne diye sol tarafa dayiyorlar anlamis degilim.Gorunum acisindan biraz daha iyi olabilirdi bence ama tabi zevk meselesidir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wow
Oktay
Otomobili: T 5 - 2 K
Passat cc gold coast
|
Beni öldüren kısmı kayar kapıların camlarının matorlu olup ön camlar gibi yukarı aşağı açılıp kapanması. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
volksport
Volksport - Eralp
Otomobili: 6N 1.6 75ps
Mesaj sayısı kısmı geri gelsin...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
burak_37
|
bide ben şunu anlamadım normalinde standart arka sürgülü kapı sağ tarafta olup sol kapı opsiyoneldir ama yeni kangooda sol kapı standart sağ kapı opsiyonel zıttıma gitti bu ya adamlar solak galiba:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MJoRaYuLuN
|
hangi siteden aldınki bilgileri... yanlış bilgi vermişler... kangonun bu yeni stilinden öncekilerinde sağ ve sol kapı opsiyenel olarak sunuluyordu... (:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
burak_37
|
renaulttun kendi sitesinden:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suggestion
Oğuz
Otomobili: 16V 6n
|
Ben yeni kangoo yu çok beğendim.Bineğe yaklaşan tipi alçaltılmış süspansiyon ve iç görünümü dahil baya tuttum..Opsiyonlara çift sunrooflu modeli eklerlerse kıyamet kopar diye düşünüyorum:)
|
|
|
|
|
|
 quattro
|
|
|
|
MJoRaYuLuN
|
Ben yeni kangoo yu çok beğendim.Bineğe yaklaşan tipi alçaltılmış süspansiyon ve iç görünümü dahil baya tuttum..Opsiyonlara çift sunrooflu modeli eklerlerse kıyamet kopar diye düşünüyorum:)
evet o sunroof özelliğini getirlerse süpr olur (:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
burak_37
|
zaten resimlerine baktığımda hep sunroof görüyorum ama türkiyeye gelirmi bilmiyorum bir önceki modelinde opsiyonel ve fiyat farkıyla sunuluyordu.bakalım işallah gelir 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GLader G60
AhMeTH61
Otomobili: Doğan SLK 1.6
|
Yeni Kangoo'yu eğer Trabzon Otomobil Fuarında tanıtırlarsa gidip iyi bi inceleyeceğim gördüğüm bütün ticariciler Yeni kangoo diyo başka bişey demiyor.Scenin platformunda olması şaşırttı beni.Reno ticarilerinde böyle incelikler yapmazdı  .Ama görünüşü hoşuma gitmedi yinede tutulacaktır fiyatı ve donanımı iyi olmuş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
huzeyir
|
ticari araçlard vw ni ben ce geçemezler kangoya 1.3 1.5 motor koycaklar yük yükleyince caddy gibi çeksin bakiyim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
huzeyir
|
zaten caddy nin içi aynı golf ve passattan izler taşıyo reno gibi oyuncak gibi gözükmüyo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
burak_37
|
caddy ile kangoo nun arasındaki fark nedir ve hangisini tavsiye edersiniz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
strong
metin
Otomobili: caddy
|
Bazen tefarruatlar göz boyar ama altyapı aynı olunca onlarda pek işe yaramaz. Renault un caddy ye rakip olması söz konusu olamaz sadece fiyat ve parça olarak cazip olduğu için tutluyor genel olarak bakarsak bu araçları hususi kullanım için alan çok az genellikle fabrikalar firmalar vs.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|