Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

Gönderen Konu: CADDY cıler bunları bılıyormusunuz  (Okunma sayısı 216253 defa)

CADDY cıler bunları bılıyormusunuz
« : 17 Kasım 2007, 11:02:59 »
caddy nin ön cam sileceğinin kullanımı,anahtarı kontağa takıp on(aç) konumuna getirip marşa basmadan tekrar kapatımız ve anahtar kontakta kalsın daha sonra silecek kolunu aşağı doğru bastırın silecek yukarda takılı kalacaktır.silecekleri kaldıra birirsiniz.(temizlik veya onarım) işiniz bittikten sonra kontağı açıp silecek kolunu aşağıya ittiğinizde  silecekler yerine gelecektir.
.Tesekkurler WOW kardesım

ayrıca; uzaktan kumandada kapatma dugmesıne uzun basınca camları kapatabılecegınız gıbı ters ıslemde acma dugmesınede basınca camların acılabılecegını,sıddetlı anı frenlerde 4 lu flasorlerın yandıgını,orjınal teybın 4 cıkıslı oldugunu ve cıkıslara extra hoporlor takıldıgı zaman teyp menusunde otomatık olarak fader menusunun geldıgını...

Ynt: CADDY cıler bunları bılıyormusunuz
« Yanıtla #1 : 17 Kasım 2007, 11:13:26 »
Bazı Caddy' cilerin arkaya '' pisi pisi, miyaaaav ''' vs. gibi şeyler yazdırdığını, ayrıca araçlarına kedileri simgeleyen bazı şeyleri yaptırdıklarını biliyormuydunuz?  ;D

Ynt: CADDY cıler bunları bılıyormusunuz
« Yanıtla #2 : 17 Kasım 2007, 11:16:32 »
bizim insanlar bambaşka ya :D

Çevrimdışı ®oyal

    Otomobil
    T5'04
    Şehir
    Bursa
Ynt: CADDY cıler bunları bılıyormusunuz
« Yanıtla #3 : 17 Kasım 2007, 11:49:28 »
ayrıca tavanda bulunan eşya gözünde lastik onarım seti olması gerekirken yok.
arka yolcu paspas altlarında bulunan gözlerden birinde çeki halatı olması gerekirken oda yok.

kullanma kılavuzunda var diyor  vw yada yetkili satıcı koymasış olabilir.
« Son Düzenleme: 17 Kasım 2007, 12:24:17 Gönderen: wow »

Ynt: CADDY cıler bunları bılıyormusunuz
« Yanıtla #4 : 17 Kasım 2007, 12:32:20 »
ben aldıgımda aracın arka gozlerınde demır bır parca cıktı sıyah artı seklının uc boyutlu halını dusunun ole bısı hala cozemedım onu evet onları bence servıs alıyor aracların ıcerısınde (lastık kıtı ve cekı halatı)

Ynt: CADDY cıler bunları bılıyormusunuz
« Yanıtla #5 : 17 Kasım 2007, 12:37:28 »
bu arada arkadaslar lastık havalarında normal oksıjen hava yerıne nıtrojen basıyolar bunu kullanan varmı yada kullanıpda faydasını goren ben yaptırdım  pskolojık mı deıl mı bılmıyorum ama dıreksıyon bıraz daha yumusadı cekısde de cok az hıssedılır derecede fark var gıbı geldı...lastıklerın havası nıtro da dusmuyoemus sıcak soguk farklılıklarında oksıjene gore hafıf oldugu ıcın(ucan balonlarada aynı gazdan basıyolar) yakıt ve cekısde tasarruf edıyormus...bole bısı yaptırıpda fark eden farkını gorenımız varmı aramızda

Çevrimdışı ®oyal

    Otomobil
    T5'04
    Şehir
    Bursa
Ynt: CADDY cıler bunları bılıyormusunuz
« Yanıtla #6 : 17 Kasım 2007, 12:43:51 »
t5 için sordun lastikçiye dediklerinin aynısını oda söyledi ama ticari araç ve lastik ebatı büyük olduğundan dolayı nitrojen tüpünün basıncı yetmiyormuş. :(

Ynt: CADDY cıler bunları bılıyormusunuz
« Yanıtla #7 : 17 Kasım 2007, 12:58:26 »
caadyye yetıyordur umarım.yetıo  gıbıde...su arabanın arka koltuklarını bıraz daha yatırabılen var mı ya,o yatar koltuk dıslılerınde kademe atlatabılen bıraz olsun dıkliğini alabilsek...!!!

Ynt: CADDY cıler bunları bılıyormusunuz
« Yanıtla #8 : 17 Kasım 2007, 23:41:10 »
Caddy lerde on silecekler calistiginda otomatik olarakta arka silecekler calisiyor.Tam olarak bilmiyorum ama on silecekler galiba 5 kez calistiktan sonra 1 kez arka silecekler calisiyor.Yanlis hatirlamiyorsam boyleydi.Acaba bu otomatik mi manuel mi?Yani bunu devre disi birakabiliyor muyuz?Benim caddy aracim yok ama merak ettim :)
Cogu zaman on silecekler 10-15 defa calistiktan sonra arka silecegi 1 kez calistirmak yetiyor.Ozellikle hafif saganak yagmurda.Eger arka cam yeterince islanmadiysa ve bu ozellik otomatik olarak yapiliorsa arka cam cizilebilir aman dikkat ::)

Ynt: CADDY cıler bunları bılıyormusunuz
« Yanıtla #9 : 17 Kasım 2007, 23:43:28 »
Ayrica arkadaslar bir sorum daha var.
Caddy araclarinizin yam surgulu kapilarinin ic tarafinda sunta tarzi montajlanmis bir malzeme bulunuyor mu?2006 caddy ler boyleydi ama digerleri hakkinda bilgim yok.Bir arkadasimin caddy sinin icine su girmisti yanlislikla.Yan surgulu kapilarin ici bahsettigim gibi sunta tarzi bir kaplama oldugu icin kabarmisti.Cok kotu bir gorunum olustu sonra aracinin icini komple kaplama yaptirdi.

Ynt: CADDY cıler bunları bılıyormusunuz
« Yanıtla #10 : 17 Kasım 2007, 23:46:19 »
Bu arada aranızda ''d-line'' modelini alan oldu mu?

Ynt: CADDY cıler bunları bılıyormusunuz
« Yanıtla #11 : 17 Kasım 2007, 23:56:11 »
Bu arada aranızda ''d-line'' modelini alan oldu mu?

O aracin satacagini sanmiyorum.Fiyatini bilmiyorum vw nin sitesinde yok ama nerden baksan 45 e falan satarlar.Caddy nin manuel vitesli full fiyati 36 bin ytl.D line ile aralarinda nerden baksan 7-8 bin ytl fark olusur.Ben olsam normal bir caddy alirim ve 3-4 bin ytl ye ertex ya da artcar gibi yerlerde kendi kafama gore doseme yaptiririm.Ama orjinal olsun saglam olsun ugrasmayayim diyenler icin guzel bir secenek olabilir.

Bu arada doblo larin fiyatlari anormal olmus daha yeni fark ediyorum.
1.9 multijet premio nun fiyati 36 olmus ki yil basindan sonra 2 daha artsa 38 falan olur.
Bu araci bu fiyata alanlardan Allah hesap sormaz mi? :)
Bizde var bi tane 2005 model jtd ordan biliyorum.Aracta konfor namina hic birsey yok.Onceden caddy den ucuz oldugu icin satiliyordu ama simdi bu avantaji da kalmamis.Uzak durun bu aractan.

Ynt: CADDY cıler bunları bılıyormusunuz
« Yanıtla #12 : 19 Kasım 2007, 12:14:36 »
sılecek konusunda yanlıs hatırlıyorsun kardesım...ole bır ozellık yok ama sole bır ozellıgı var onun,on sılecekler calısır konumdayken eger gerı vıtese takılacak olursa bır defaya mahsus arka cam sılecegı otomatık olarak devreye gırıyor ve kapatıyor sıstem...normal sartlarda sız yagmurlu yolda gıderken eger cam sılecek kolunu farketmeden ılerı konumda on sıleceklerı calıstırmıs ısenız arkası fasılalı olarak calısmaya devam edecektır...yanı sadece on cam sılecekler calısır konumda ıken arka cam sıleceklerı kol dan her hangı bır ıslem yapmadıgınız surece calısmaz...ayrıca  dıger cadyy lerınde arka kapılarının ıc dosemesı hala mdf dır...su dan da korunmalıdır
« Son Düzenleme: 19 Kasım 2007, 12:42:53 Gönderen: cemline »

Ynt: CADDY cıler bunları bılıyormusunuz
« Yanıtla #13 : 19 Kasım 2007, 12:50:11 »
Geçen gün Kozyatağı - Carrefour' da, d-line'ı tanıtıyorlardı. Satış fiyatı, anahtar teslim 44.000 ytl. yazmışlardı. Ayrıca araç, sadece siyah renk olarak üretiliyormuş. Biraz inceledik, iç döşemelere kadar işçilik gerçekten fevkalade güzel tasarlanmış ve kaliteli malzeme kullanılmış. Ancak yine de o kadar fiyat farkına değer mi, o da tartışılır?