|
|
|
|
corrado_g60
CORIMP
Volkswagen Türkiye
|
t5 her türlü daha attır 106'ya göre merak etme  performans konusunda elbettekı 105 olan dıgerıne gore daha tatmın edıcıdır...ama senınde dedıgın gıbı kullanım alanına gore bı tercıh yap.. atacagın yuk fazlaysa dırek 105'lik al kafan agrımasın ama yok hep aıle ve sehır ıcı dersen bu modelde yetecektır sana
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suggestion
Oğuz
Otomobili: 16V
|
aynen katılıyorum.105 lik çok alternatif bi seçenek olur sizin için.şimdiden hayırlı olsun
|
|
|
|
|
|
 quattro
|
|
|
|
|
jackal44
jackal_44
Otomobili: carevelle
|
kardes bence en mantıklısı 105 fazla yakmıyor bende 105 lık carevelle var sehir içi cok düşük yakıyor... ayrıca 86 lık fazla yuk koydugun yada yolda yuklendıgın zaman motor bellı bır zaman dan sonra kaldırmıycak ve mazota yuklencek buda fazla yakmasına sebep olcak satarkende hemen musterısını bulmam yada ıstedıgın fıyata satman zor olacaktır bence..
|
|
|
|
|
|
34 GP 844
|
|
|
|
ramcho®
|
105 ps almanı özellikle tavsiye ederim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
demirci53
|
86 PS Transporter Standart şasi Taşıma kapasitesi Azami yüklü ağırlık 3000 kg 3000 kg Boş ağırlık 1740 kg 1770 kg Taşıma kapasitesi 1260 kg 1230 kg Ön aks kapasitesi 1500 kg 1575 kg Arka aks kapasitesi 1625 kg 1625 kg ve TDI motorla bu araba tırı çeker. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wow
O k t a y
Otomobili: T 5 ---2 K
|
transporter ve carevelle için en makul motor hacmi 105 beygir her yönden avantajlı tabi transporterde kısa şasi piyasada daha az ve çok nadir bulunur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wow
O k t a y
Otomobili: T 5 ---2 K
|
hayırlı olsun aracın size mutluluk getirir inşallah.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ryan|vw
Otomobili: '04 VW Transporter
|
Bu arabaların en idealidir 105lik.89luklar cok ufak kasa ağır gelio ,130luklar cok güclu yakıt fazla geliyo.105likler tam ideali bence 04'transporter 181.000 yakıo cok iyi yakıttan tasarruf edersin eğer yol adamıysan.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sy52
Otomobili: TRASPORTER
|
slm kardesler banko 105ps al hem aile için hemde yuk icin seni tatmin eder.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TrigG3R
Mehmet Ali
Otomobili: 2008 transporter 105
Yetişemezsen el salla
|
bende aldım 2008 model transporter 105 kısa şase ama bişeyin farkına vardım kısa şaselerin altı uzun şaselere göre daha yüksek ve benim için bu çok ii bişey araçtan gayet memnunum geçen akşam 81 plakalı bir megan2 hacbak ile kapıştım onun araba doluydu tabi kafa kafaya ve motor açılmış değil bence mükemmel ötesi bir araç bu araca bindikten sonra asla cady cinsi ve taksilere binmem ancak ileride binersem 130 ps 4 motion caravelli alıcam allah nasip ederse tabi ona özel kamyon jantları ile lastik alıcam köye gittiğimde onları takıp jeep gibi kullancam
|
|
|
|
|
|
Tr!gG3R
|
|
|
|
|
atomkarinca
Otomobili: 2007 transporter t5
|
bilmez mi be abi adamlar başka türlü nasıl ekmek parası kazancak biz motoru yicez adam bize yeniini vercek bu iş böle  bide 105 bg alanlar çok doğru bi seçim yapmışlar ne 130 ne 86 işe yarar en güzeli 105lik olanlar ben aldım memnunum yağ gibi akıyo makine paralı yolda kapatıyorum solu bas basabildiğin kadar (hız felakettir  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|