MERHABALAR ARKADAŞLAR BEN YENİ KATILDIM ben de vw bora var ve dış görünümünü bozmadan bişeyler yaptırmak istiyorum. bir de bildiğiniz gibi bu araca öyle ne taksan yakışmıyor ve kötü bi görüntü ortaya çıyor bu da benim sadelik anlayışımın dışın da eminim ki çoğu vw bora kullanan arkadaşım da öyle düşünüyordur neyse resimler veya fikirlerle bana yardımcı olur sanız sevinirim teşekkürler.
soft tarzda uygulamayla güzel bi görüntü çıkarabilirsin bence...pasatlara takılan zender spoileri tarzında spoiler...(arka cam üstü ve bagaj için olanlardan)golf 5lere takılan zender etek hafif ofsetli güzel bi jant ve tampon ekleriyle tadından yanmez bence...
fikirler için teşekkürler arkadaşlar.aracım beyaz söyle birşey denemek istiyorum ama karar veremedim momo nun süper bi jant MOMO_CORSE_black siyah ve beyaz koombinesi yani bu nasıl olur yada bildiğiniz borada takılı bi kaç görüntü süper olurdu
corse bence aracına takıcağın en son jant olmalı daha yapılı bi jant takıp soft bi kasa yaparsan tadından yenmez bence bi örnek koyacaktım fakat resmi bulamadım malesef...