capricorn_m
|
MERHABALAR ARKADAŞLAR BEN YENİ KATILDIM ben de vw bora var ve dış görünümünü bozmadan bişeyler yaptırmak istiyorum. bir de bildiğiniz gibi bu araca öyle ne taksan yakışmıyor ve kötü bi görüntü ortaya çıyor bu da benim sadelik anlayışımın dışın da eminim ki çoğu vw bora kullanan arkadaşım da öyle düşünüyordur neyse resimler veya fikirlerle bana yardımcı olur sanız sevinirim teşekkürler. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
escocem
Otomobili: golf mk1 gti
street racer
|
soft tarzda uygulamayla güzel bi görüntü çıkarabilirsin bence...pasatlara takılan zender spoileri tarzında spoiler...(arka cam üstü ve bagaj için olanlardan)golf 5lere takılan zender etek hafif ofsetli güzel bi jant ve tampon ekleriyle tadından yanmez bence...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erhan
|
Merhaba, 16inch bbs vardı bir hurdacıda ankarada isen bakabilirsin, yay , açık tonda bir cam filmi ile başlanabilir. Sade güzellikten yanaysan gerçekten doğru yerdesin. Çoğumuz sade güzelliğe ulaşmaya çalışıyoruz sanırım burada.
kırmızı hap mı mavi hap mı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
capricorn_m
|
fikirler için teşekkürler arkadaşlar.aracım beyaz söyle birşey denemek istiyorum ama karar veremedim momo nun süper bi jant MOMO_CORSE_black siyah ve beyaz koombinesi yani bu nasıl olur yada bildiğiniz borada takılı bi kaç görüntü süper olurdu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
capricorn_m
|
ankaradayım nerde olduğunu tam olarrak verirsen bi görmek fena olmaz tavsiye için de sağol
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
escocem
Otomobili: golf mk1 gti
street racer
|
corse bence aracına takıcağın en son jant olmalı daha yapılı bi jant takıp soft bi kasa yaparsan tadından yenmez bence bi örnek koyacaktım fakat resmi bulamadım malesef...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
capricorn_m
|
bagaj üztü takılanlar pek hoş olmuyor ama arka cam süper olabilir teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
G60
GTI 16V
|
Evet, genelde VW'lere daha kalın kollu jantlar yakışıyor. Golf Pacific jantları falanda bulabilirsin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
capricorn_m
|
escocem teşekkürler eğer bulabilirsen resmi bekliyorum ok dediğim cantta süper olabilir ama süper bi çalışma yani uyum son ra sı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
capricorn_m
|
 ilgilene arkadaşlar için lenco marka bir dvd player ve 2 adet lcd ekran var elim de satmayı düşünüyorum.7 ınc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erhan
|
ankaradayım nerde olduğunu tam olarrak verirsen bi görmek fena olmaz tavsiye için de sağol
yıldız hurdacılarda en son sırada büyük bir jant satan bi yer var ordaydı... momocorse çok kişide var ama beyaz borada fena olmaz bir denemek lazım, siyah istyorsan oz crono ht matt black olabilir, 17si 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
corrado
atıf
Otomobili: mazot motorın diesel ve 10 no yağla çalışan cetta