Gönderen Konu: sunroof tan gelen sesler  (Okunma sayısı 4068 defa)

Çevrimdışı alpergndz

  • İleti: 530
    • Profili Görüntüle
sunroof tan gelen sesler
« : 20 Ekim 2009, 22:05:22 »
2004 model paific aracım var ve sunroof var orjinal.Ben sunrooftan çok rahatsız oluyorum bazen.Çok tıkırtı yapıyor.Özellikle mucurlu yada asfaltı eskimiş yolda sürekli tıkırtılar geliyor.Camın altında bulunan perdeyi tam açtığımda yada kapalı iken sürekli tıkırtı yapıyor ve insanı rahatsız ediyor.Sanırım tavan sökülecek ve içinden bazı parçalr sıkıştırılacak.

Acaba bu sesin sebebi nedir?Bunu illede yetkili servis mi yapar?

Camda sorun yok ama perdenin arka kısmında artık hangi parçlar varsa sanki boşta geziyor...


Tekrardan konu açıp kirlilik yapmak istemiyorum.

2. sorunum ise aracımda son 1 aydır olmay başlayan bir problem var.Sabah ilk marşa basınca alacak gibi oluyor ama stop ediyor.İkinci marşta çok az da gaza basıyorum ve araç çalışıyor.Araç bende 15 ay falan oldu ilk kez bu sorunla karşılaştım.Artık her sabah iki marşta alıyor.Acaba bunun sebebi nedir?Gaz kelebeği mi kirlendi acaba?

en son 2 hafta önce yağ yağ filtresi hava filtresi ve benzin filtresi değişti.Benzin filtresinden şüpeleniyordum ama değiştiği halde sorun devam ediyor.

« Son Düzenleme: 20 Ekim 2009, 22:17:49 Gönderen: alpergndz »

Logged

Çevrimdışı alpergndz

  • İleti: 530
    • Profili Görüntüle
Ynt: sunroof tan gelen sesler
« Yanıtla #1 : 13 Kasım 2009, 22:19:57 »
2.  sorunumu hallettim.20 bin kmdir değişemyen bujiler orjinal vw bujileriyle yani NGK ile  değişti.Bogaz kelebeği temizlendi adaptasyon yapıldı egr valfi temizlendi.Şimdilik bi problem yok.

Sıra sunrooftan gelen tıkırtılarda.