Arkadaslar bor mı alalı 1 ay ı gectı dun ılk kez yagmur yagdıgı ıcın ılk kez sılecek kullandım ve sanıylelı kullanmayı anlayamdım ben..1 kez yukarı kaldırdıgımızda aralıklı calısması gerekmıyo mu bı kez calısıyo sonra bı daha calısmıyor uzerındekı kademelı bı dugme var o da en solda duruyor su an... bunun kullanımıyla ılgılı yardım edersenız sevınırım..
kolu 1 yukartı atarsan kademeli calısır es zamanlı olarak biraz durur biraz calısır kolun uzerindeki dugmede sileceğin calıstıktan somnnra ne kadar zaman bekleyeceğini ayarlar en solda olması demek zamanın daha uzun tutması demek en sağda olması ise zamanı daha kısa tutar daha hızlı calısır
arkadaslar yanlıs bilgi verdim size eger dikiz aynasının cama yapısan yerin içinde bir goz varsa ve silecek kolunun uzerinde bir bir dugme varsa sağ sola giden yağmur sensoru var demekdir kullanımı içinde kolu bir kademe yukarı cekin yağmur sensoru devreye girecektir camda su yoksa bir kere calısır ve durur bir daha calısmaz ama cama su serperseniz calısmaya baslar su derecesine gore ya hızlanır ya yavaslar kolu bir kademe daha yukarı kaldırırsanız sensor devreden cıkar kolun uzerindeki dugmede sensorun hassasiyetini ayarlar