Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Temmuz 26, 2008, 11:25:04 ÖS
68522 Mesaj 3854 Konu Gönderen: 3245 Üye
Son üye: design26
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
Volkswagen Türkiye  |  Volkswagen  |  Jetta, Vento ve Bora  |  Bora  |  Sabahları Gaz Yememe Sorunu
Sayfa: [1] Yazdır
Gönderen Konu: Sabahları Gaz Yememe Sorunu (Okunma Sayısı 423 defa)
chef sami
Sami

Üyelik Bilgileri
Sabahları Gaz Yememe Sorunu
: Mayıs 09, 2008, 04:37:10 ÖS

Arkadaşlar herkese merhaba;
Aracım 2000 Bora Comfortline. Sabah çalıştırdığımda gayet güzel tek marşta çalışıyor, fakat tam kalkacağım sırada gaz pedalı kontrolümden çıkıyor, devir saati en alt seviyelere iniyor, çoğu zamanda stop ediyor, bende stop etmesin diye bayağı bir gaz vererek kalkıyorum. Bir arada devir saati devamlı oynuyordu, ve kırmızı ışıkta durduğumda stop ediyordu, forumu dolaşırken pololarda olan gaz kelebeği sorununu okudum, bende temizledim diğer sorunlarım çözüldü ama bu sorun devam ediyor. Belliki başka bir sorun var anlayan veya önerisi olan arkadaşları bekliyorum....Şimdiden çok teşekkürler ,kazasız, cezasız ve hayırlı sürüşler herkese...

Sami Demirer
Chef Ankara

nizam
nizam

Otomobili: volkswagen passat 1.6 cl

Eralp seni de alacaklar askere merak etme... :)

Üyelik Bilgileri
Ynt: Sabahları Gaz Yememe Sorunu
Yanıtla #1 : Mayıs 09, 2008, 04:44:16 ÖS

boğaz kelebeği

site içinde arama yaptırırsanız aynı seyler arkadasların basına geldi okursanız yardımı dokunuz ii günler

Tekdirle ustlananın sonu takdir tekdirle ustlanmayanın sonu kötektir...

http://www.vwtr.net/forum/sohbet/forum-kurallari-hakkinda-t338.0.html
AhMeTH61
GTI G60

Otomobili: Bora Comfortline 1.9 TDI

VW'Ci Olmamız Engellenemez...

Üyelik Bilgileri WWW
Yanıtla #2 : Mayıs 09, 2008, 11:33:36 ÖS

Muhtemelen boğaz kelebeğinden kaynaklanan bir problemdir.Boğaz kelebeğini temizledikten sonra aynı problem devam ederse.Herhangi bir servise başvurmanızı öneririm.

''Efendiler!Biz benzememekle ve benzetmemekle iftihar etmeliyiz,çünkü biz bize benziyoruz!''
chef sami
Sami

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #3 : Mayıs 12, 2008, 04:14:37 ÖS

Teşekkürler arkadaşlar. Gaz kelebeğini temizledim pırıl pırıl oldu bazı problemlerim çözüldü ama bu gaz kesme olayı devam ediyor sorunum bu .ben servise bir gideyim en iyisi tekrar teşekkürler.

Jankart

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #4 : Temmuz 12, 2008, 10:33:18 ÖS

dostum bende 2001 model bora var. aynı sorunları bende yaşadım. çözümü teknik olarak degil sadece yakıt ile ilğili katkısı çok olan yakıtlarda bu sorunu yaşıyormuşuz. yakıtı degiştirdim. iki depo yakıt bittikten sonra benim bu sorunum kendiliğinden çözüldü. sende yakıt aldıgın istasyonu degiştir. iki depo sonucunda arızan kendiliğinden düzelir.

chef sami
Sami

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #5 : Temmuz 13, 2008, 06:14:39 ÖS

teşekkürler...

Sayfa: [1] Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: