Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

Gönderen Konu: ön tabliye burçları  (Okunma sayısı 2282 defa)

Çevrimdışı Alpha

    Otomobil
    Bora
    Şehir
    Samsun
ön tabliye burçları
« : 21 Şubat 2015, 15:34:35 »
bora ön tabliye burçları esnekmidir?
ön tabliye burçları değişti ve arabayı lastik ayarına götürdüm ve ordaki adam bu burçlar bozuk dedi geri gittim ustaya sordum bu burçlar esnektir dedi.Başka biryere yönlerdirdi ama arabanın yol tutuşunda eskiye nazaran sorun var.

Çevrimdışı alperyüksel

  • Otomobil
    golf mk4-2001-manuel-antrasit-trend
    Şehir
    Hatay
Ynt: ön tabliye burçları
« Yanıtla #1 : 21 Şubat 2015, 23:40:15 »
Ya burçlar uyumlu değil ya da tornacı ya da her kim yaptıysa işini doğru düzgün yapamamış.
Her ustayım diyene aracınızı teslim etmeyin çünkü benim aracım marş almıyor diye az daha bi tane salak sağlam marş dinamosunu sökecekti ve sorun devam edecekti. Neyse ki başka bir gerçek usta ücretsiz hallediverdi.(Pardon gerçek usta değil gerçek kalfası) Bildiğiniz bir usta yoksa en iyi yol yetkili servisin yoludur.
Hayırlı geceler...

Ynt: ön tabliye burçları
« Yanıtla #2 : 14 Mart 2015, 22:39:26 »
bende 4 ay önce değiştirdim. eskisi salıncak burçları yırtık olduğu halde yenisinden daha iyiydi. atmasaydım eskisini taktıracaktım. ustan doğru söylemiş buç lastiklerinin hamuru o kadar yumuşak ki esneme fazla oluyor.bunu bana canlı olarak aracı iş yerinin içerisinde biraz iterek birden frene bastı ve teker çamurluğun içerisinde şekil 1 (O ) bu şekilde çizgiye kadar esneyerek geri geldiğini şekil 2 (O) fark ettim tabi bu yan rüzgarlar dada oluyor.Eskiyene kadar böyle devam 175 tl ye almıştım bunun yüzünden 3 kez rot balanscıya gittim o usta fark etti sağ olsun