Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Temmuz 07, 2008, 03:29:40 ÖÖ
65064 Mesaj 3687 Konu Gönderen: 3111 Üye
Son üye: Gokko
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
Volkswagen Türkiye  |  Volkswagen  |  Jetta, Vento ve Bora  |  Bora  |  Modifiyeli Bora Resimleri
Sayfa: 1 2 [3] Yazdır
Gönderen Konu: Modifiyeli Bora Resimleri (Okunma Sayısı 8421 defa)
Halil Kara

Otomobili: 2001 vw passat 1.9 tdi comfortline

Üyelik Bilgileri
Ynt: Boraya Modifiye Yapmak İsteyenlere
Yanıtla #30 : Şubat 09, 2008, 01:40:12 ÖS

Abi babam muayeneden geçmez dedi... Beni mi kandırdı yoksa geçmezmi ?

Evet gecmez.Ama muayene zamani sokeceksiniz.Sonucta boya atmiyorsunuz.Folyo cekiyorsunuz.Istediginiz zaman kolayca cikarabilirsiniz.Zaten folyo yaptiktan sonra araciniza cok iyi bakmazsaniz 3-4 ay icinde yavas yavas cikacaktir.Yagmurun etkisi-soguk kis sartlari-aracinizi yikatirken tazikli su tutmaniz folyonun omrunden yiyecektir.Ama kalirsa 3-5 ayligina da olsa 40-50 lira vermeye deger.Yaptirirsin hosuna gitmezse ilerde sokersin.Sonicta tutupta milyarlarca para harcamayacaksin yada geri donusu olmayan bir is degil.Ama muayene ile ugrasmak istemiyorum dersen boya attirirsin.O zaman da araci satarken problem yasarsin...

Halil Kara

Otomobili: 2001 vw passat 1.9 tdi comfortline

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #31 : Şubat 09, 2008, 01:42:23 ÖS

Kardeşim Boraya dış modifiye hiç olmuyor vede yakışmıyor.Sadece yukarıda 07 plaka bora var oda sadece jant ve emin olmamakla beraber yay takmış.Onun dışında yok arabaya far kaşı,spoyler,maşpiyel falan hiç gitmiyor.Bence borayla oynamayın. :t

Zevk meselesidir arkadasim.Ornegin ben far kasi olmayan modifiyeli boraya bora demem.Her aracin kendine gore bi guzelligi var ve yapmasini bildikten sonra kendi zevkinizle sadeligi birlestirerek cok guzel bir bora yapabilirsiniz.Muhakkak begenen olur begenmeyen olur bu hep boyle devam etmistir zaten...

AhMeTH61
GTI G60

Otomobili: Bora Comfortlıne 1.9 TDI

Tanımlanamayan Bir Cisim:VW GOLF

Üyelik Bilgileri WWW
Yanıtla #32 : Şubat 09, 2008, 02:34:08 ÖS

Bence Bora'ya far kaşı ve kaput uzatma harika gidiyor.İsterseniz sadece Türkiye'deki siteleri değil.Yabancı siteleri de inceleyin.O zaman nasıl göründüğünü anlayabilirsiniz.Türkiye'deki Boralar'ın içinde bence doğru bir modifiye anlaşıyıla dizayn edilmiş araba yok.Varsada sayılıdır.Eğer bu işi gerçektende bilen adamlar yapsaydı bugün çok güzel boralar ortaya çıkardı.Bence Türkiye'de ki en güzel bora bu http://www.sahibinden.com/bora_70000km_2004_model_emsalsizWQQaXQQ5777053WQQpXQQdisplayitem

Grand Turismo Injection
basinger
basinger

Otomobili: vw 2002 bora comfortline

yaşam denilen 2 soluk arası mesafe

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #33 : Şubat 14, 2008, 11:40:10 ÖÖ

:tamamdir

mussel
Mustafa

Otomobili: vw bora 1.6 Prm.Auto.

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #34 : Şubat 23, 2008, 08:12:01 ÖS

Zevk meselesidir arkadasim.Ornegin ben far kasi olmayan modifiyeli boraya bora demem.Her aracin kendine gore bi guzelligi var ve yapmasini bildikten sonra kendi zevkinizle sadeligi birlestirerek cok guzel bir bora yapabilirsiniz.Muhakkak begenen olur begenmeyen olur bu hep boyle devam etmistir zaten...
Tamam işte bende fikrimi söyledim isteyen yapar isteyen yapmaz. Smiley

03.06.2005
AhMeTH61
GTI G60

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Modifiyeli Bora Resimleri
Yanıtla #35 : Şubat 26, 2008, 06:35:00 ÖS

Türkiye'den bi kaç Bora...
Bu baya bi hard olmuş..

Benim arabam bu ya  sevgi  sevgi

Üstteki resimdeki far kaşından  düşünüyorum Metalik Gri'ye nasıl olur?varsa önerileriniz nedir ?

Grand Turismo Injection
1.burak

Otomobili: Starlet

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #36 : Mart 04, 2008, 09:43:55 ÖS

Bazı yerleri abartılı tabi ama zevk meselesi.. Sahibi beğenip yaptırıp kullandığına göre problem yok..

AhMeTH61
GTI G60

Üyelik Bilgileri WWW
Yanıtla #37 : Mart 04, 2008, 10:00:42 ÖS

Bence bazı yerleri değilde araba komple bi abartı olmuş.Bu tipişk bi Antalya arabası Antalya arabaları ya çok güzel oluyo yada acaip Apachi oluyor ortası yok Smiley

Grand Turismo Injection
Dr_EmrE
Emre BAŞER

Otomobili: Bi süre yok..

Pre-tuned in Deutschland :)

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #38 : Mart 09, 2008, 06:31:19 ÖS

Ön tampon kesinlikle çok saçma olmuş..

Tesisat Sağlam , Yola devam.. Smiley

Sayfa: 1 2 [3] Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: