Abi babam muayeneden geçmez dedi... Beni mi kandırdı yoksa geçmezmi ?
Evet gecmez.Ama muayene zamani sokeceksiniz.Sonucta boya atmiyorsunuz.Folyo cekiyorsunuz.Istediginiz zaman kolayca cikarabilirsiniz.Zaten folyo yaptiktan sonra araciniza cok iyi bakmazsaniz 3-4 ay icinde yavas yavas cikacaktir.Yagmurun etkisi-soguk kis sartlari-aracinizi yikatirken tazikli su tutmaniz folyonun omrunden yiyecektir.Ama kalirsa 3-5 ayligina da olsa 40-50 lira vermeye deger.Yaptirirsin hosuna gitmezse ilerde sokersin.Sonicta tutupta milyarlarca para harcamayacaksin yada geri donusu olmayan bir is degil.Ama muayene ile ugrasmak istemiyorum dersen boya attirirsin.O zaman da araci satarken problem yasarsin...
Kardeşim Boraya dış modifiye hiç olmuyor vede yakışmıyor.Sadece yukarıda 07 plaka bora var oda sadece jant ve emin olmamakla beraber yay takmış.Onun dışında yok arabaya far kaşı,spoyler,maşpiyel falan hiç gitmiyor.Bence borayla oynamayın.
Zevk meselesidir arkadasim.Ornegin ben far kasi olmayan modifiyeli boraya bora demem.Her aracin kendine gore bi guzelligi var ve yapmasini bildikten sonra kendi zevkinizle sadeligi birlestirerek cok guzel bir bora yapabilirsiniz.Muhakkak begenen olur begenmeyen olur bu hep boyle devam etmistir zaten...
Bence Bora'ya far kaşı ve kaput uzatma harika gidiyor.İsterseniz sadece Türkiye'deki siteleri değil.Yabancı siteleri de inceleyin.O zaman nasıl göründüğünü anlayabilirsiniz.Türkiye'deki Boralar'ın içinde bence doğru bir modifiye anlaşıyıla dizayn edilmiş araba yok.Varsada sayılıdır.Eğer bu işi gerçektende bilen adamlar yapsaydı bugün çok güzel boralar ortaya çıkardı.Bence Türkiye'de ki en güzel bora bu http://www.sahibinden.com/bora_70000km_2004_model_emsalsizWQQaXQQ5777053WQQpXQQdisplayitem
''Efendiler!Biz benzememekle ve benzetmemekle iftihar etmeliyiz,çünkü biz bize benziyoruz!''
Zevk meselesidir arkadasim.Ornegin ben far kasi olmayan modifiyeli boraya bora demem.Her aracin kendine gore bi guzelligi var ve yapmasini bildikten sonra kendi zevkinizle sadeligi birlestirerek cok guzel bir bora yapabilirsiniz.Muhakkak begenen olur begenmeyen olur bu hep boyle devam etmistir zaten...
Tamam işte bende fikrimi söyledim isteyen yapar isteyen yapmaz.
Türkiye'den bi kaç Bora... Bu baya bi hard olmuş.. Benim arabam bu ya Üstteki resimdeki far kaşından düşünüyorum Metalik Gri'ye nasıl olur?varsa önerileriniz nedir ?
''Efendiler!Biz benzememekle ve benzetmemekle iftihar etmeliyiz,çünkü biz bize benziyoruz!''
Bence bazı yerleri değilde araba komple bi abartı olmuş.Bu tipişk bi Antalya arabası Antalya arabaları ya çok güzel oluyo yada acaip Apachi oluyor ortası yok