Volkswagen Türkiye | Volkswagen | Jetta, Vento ve Bora | Bora | iç aksamda bulunan plastik yüzyler
Sayfa: [1 ]
Gönderen
Konu: iç aksamda bulunan plastik yüzyler (Okunma Sayısı 1133 defa)
GÜNHAN
arkadaşlar iç aksamda bulunan plastik yüzeyler özellikle kapı kollı ve arkadai küllük mesala bunlarda bulunan çizikleri nasıl yok edebilirim, maun kaplama yaptıran varmı bütün parçalara yapılabiliyormu
KOÇ
Bence maun kaplama çok ağır kaçar bora için.Bizimde soyuluyordu onu bi bez yardımıyla komple soymuştuk mat ve güzel bi görünüm oluşmuştu..
Tholl-ga
34 VH 1315
Sleeper MK4
soymak en iyi yol mat görünüm herzaman güseldir iç kısımda
Firestarter
Otomobili: Reklama gerek yok :)
Dediğin kaplamanın maliyeti yüksek olabilir. Onun yerine kendin başka alternatifler ile güzel bir görüntü yapabilirsin, mesela fiber görünümlü kaplamalar, hem sportif hemde şık gösterir.
AhMeTH61
GTI G60
Otomobili: Bora Comfortlıne 1.9 TDI
''4Ever GTI 4Ever G60''
bizim araçtada aynı sorun var bence maun kaplama gereksiz koç arkadaşımızında dediği gibi komple soyarsan yeni gibi oluyor...
serci2001
bende de aynı sorun var elime geldikce kazıyorum
igguneyli
Soymak en iyisi. Ben bazı parçaları söküp bulaşık makinesinde yıkadım. Pırıl pırıl oldu. Tabi düşük sıcaklıkta.
sortie34
.::ABDULLAH::.
Otomobili: Mercedes O 345
\__\==W==/__/
Soymak en iyisi. Ben bazı parçaları söküp bulaşık makinesinde yıkadım. Pırıl pırıl oldu. Tabi düşük sıcaklıkta.
harika
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak.
kirli_33
33 D 6076
güzel oldumu bari yıkadıktan sonra
haktas
Habib AKTAŞ
Otomobili: 2001 BORA TRENDLINE
Sanıyorum kronik bir sorun..30 bin km deki araçlarda bile var bu soyulma..İnce bir slikon tabaka var tüm vw modellerini kapsıyor..
*********** FAAVE...HALK ARABASI...*********** ALMANLAR BMW VE MERCEDESİ SATMAK İÇİN; VOLKSWAGENİ DE BİNMEK İÇİN YAPARLAR..
Sayfa: [1 ]
Tema Seçici
Açık Mavi -Dar
Koyu Gri -Geniş