Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Mayıs 17, 2008, 09:12:06 ÖÖ
58913 Mesaj 3401 Konu Gönderen: 2990 Üye
Son üye: bahriozturk
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
Volkswagen Türkiye  |  Volkswagen  |  Jetta, Vento ve Bora  |  Bora  |  herkese merhabalar...
Sayfa: [1] Yazdır
Gönderen Konu: herkese merhabalar... (Okunma Sayısı 1434 defa)
st

Üyelik Bilgileri
herkese merhabalar...
: Kasım 29, 2006, 11:31:59 ÖÖ

arkadaşlar herkese selamlar, yeni üye oldum.. istanbulluyum öğrenim durumundan şuan da Z.K.Ü. Karabük T.E.Fakültesinde Bilg. Öğretm. okuyorum.. herkese tekrar merhaba ve keyfli forumlar...

arkadaşlar görüşlerinizi bekliyorum vw bora modelinden bir araç almayı düşünüyorum, ilanlara baktığımda 2000 modelinde trend. modeli nasıldır? artıları eksileri yakıtı nasıldır? sizlerden yardım bekliyorum ve önerebileceğiniz bir model varsa sevinirim... 2000 model trendline 1.6 gri renkli 126.000 de bir araç buldum değişeni kazası yokmuş km si biraz fazla gibi ne dersiniz arkadaşlar...

G60
GTI 16V

Üyelik Bilgileri
Ynt: herkese merhabalar...
Yanıtla #1 : Kasım 29, 2006, 12:23:26 ÖS

Donanım sırası 2000 modellerde şöyle gider:
Trendline
Comfortline
Highline

Yani Trendline en baz donanım 2000 yılında gelen araçlarda.Çift airbagli vs. Comfortline'de ise en önemli + yan hava yastıkları bulunur.

Eğer gerçek kilometre ise 6 yaşında bir araç için normal kilometre değeri.

Fiyat konusundada aracın temizliğine göre değişir tabiki.Ancak piyasa ortalamasından biraz haberin olmasını istiyosan Bu Linki karıştır biraz.

Nazik kullanıp kullanılmadığını kapı tutma kollarından ve arka koltuk önündeki küllük, bardak tutacağından öğrenebilirsin en basiti.Kaplaması soyulmuşsa biraz hor kullanılmıştır.Orada bulunan kaplamalar aslında dayanıklı ancak arabasına önem vermeyen yurdum insanına dayanmamakta çoğu zaman.

2000 model 1.6'lar 8V idi sanırım.Bildiğim kadarıyla abartılı bir yakıt tüketimi yok.Ancak çok fazla performans bekleme çünkü araç gerek donanımından gerek plastik kalitesinden dolayı biraz ağır Smiley .

İnşallah gönlüne göre bir araç bulursun seve seve binersin Smiley .

corrado_g60
CORIMP

Volkswagen Türkiye

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #2 : Kasım 29, 2006, 02:32:53 ÖS

her turlu ayrıntıyı osman soylemıs zaten..
sen almaya karar verdıgın aracı bırde makıne ıle teste sokar gonul rahatlıgıyla bınersın

Erhan

Uber Polo

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #3 : Kasım 29, 2006, 03:58:46 ÖS

126bin km fazla bana göre ben almazdım onu, ha araç çok temizdir değildir o ayrı konu...

benzin ve vergi nedeniyle 2.el fiyatları düşen 2.3 V5 boralara bir göz atardım...

st

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #4 : Kasım 29, 2006, 05:15:45 ÖS

arkadaşlar teşekkür ederim çok açıklayıcı bilgiler vermişsiniz Smiley verdiğin linki kurcalarken bir tanesini sorayım dedim http://www.araba.com/320540.html nasıldır? illede bora veya passat diye tuturdum açıkcası Smiley bakalım hayrlısı... parasal miktarda 18.000 ytl e kadar nakit Smiley

G60
GTI 16V

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #5 : Kasım 29, 2006, 06:36:57 ÖS

Biraz daha bütçeni zorlayıp Comfortline almanı öneririm 2000 model falan.Donanım olarak gayet doygunluğa ulaşırsın Wink .

scuderiavw

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #6 : Aralık 06, 2006, 04:41:02 ÖÖ

merhaba hosgeldin

capricorn_m

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #7 : Mart 26, 2007, 01:58:05 ÖÖ

merhabalar bende geçen sene aldım 1,6 Comfortline modeli 2002 model araç süper rahatlık ve güven konusun da yalnız tek birşey var motor konusun da olağan üstü şeyler bekleme. 8V oluşun dan bi rarkadaşım daha bahsetmişti sanırım bunun sonuçları ise fazla yakışı benim aracım oto.  belki hapsi böyle olmaya biliri am yakındır 290 ytl yakıyor tabi kullanırken zorlama halin de veya biraz yüksek devirlerde kullanırsan daha artabiliyor
ama araç dediğim gibi güzen veriyor yani temiz bir araç yakalarsan kaçırma derim ben..

KOÇ

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #8 : Haziran 06, 2007, 10:40:39 ÖS

Önceki aracımız Bora'ydı 99 model comfortline gayet rahat bi araçtı.yalnız yakıtta şehir içinde 300 yada 350 ykr yi bulabiliyodu.Ortala bize 17.500 e filan mal olmuştu satışı ile beraber..

AhMeTH61
GTI G60

Otomobili: Bora Comfortlıne 1.9 TDI

''4Ever GTI 4Ever G60''

Üyelik Bilgileri WWW
Yanıtla #9 : Eylül 18, 2007, 08:20:15 ÖS

bence comforline alırsan huzura erersin:Dgerçekten güzel

Sayfa: [1] Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: