Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Gönderen Konu: Boramı çalıştırırken marş basmıyor..  (Okunma sayısı 4639 defa)

Boramı çalıştırırken marş basmıyor..
« : 01 Haziran 2010, 12:25:28 »
Evet arkadaşlar 1-2 aydır geçer diye bekledim ama geçmiyor.Daha dün 212'de arabayı itmek zorunda kaldık..İttik ama yine banamısın demedi.En sonda arabayı falan bi salladık da anca gaz aldı.Neden yapar sizce fikri olanlar?

Çevrimdışı nizam

  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
Ynt: Boramı çalıştırırken marş basmıyor..
« Yanıtla #1 : 01 Haziran 2010, 13:12:36 »
ee tamirciye niye gitmedin ki ? marşla ilgili ise akü vs her sey olabilri
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE


ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Ynt: Boramı çalıştırırken marş basmıyor..
« Yanıtla #2 : 01 Haziran 2010, 16:41:22 »
akü ile alakalı olabilir hocam.kutup başları oksitlenme yaptıysa muhtemelen ondandır.marşta arıza yoksa tabi.kutup başlarını temizle oksitlenme varsa o kısımlar temizlendikten sonra dene derim.

Çevrimdışı crawLinq

  • vw ßora
Ynt: Boramı çalıştırırken marş basmıyor..
« Yanıtla #3 : 01 Haziran 2010, 18:17:05 »
şarj dinamosunada bi baktır derim ;)
Volkswagen ßora 1.9 TDI

Ynt: Boramı çalıştırırken marş basmıyor..
« Yanıtla #4 : 02 Haziran 2010, 13:43:39 »
Sağolun arkadaşlar.Haftasonu bi gidiyim Karaca Oto'ya :)))

Ynt: Boramı çalıştırırken marş basmıyor..
« Yanıtla #5 : 17 Eylül 2010, 14:33:15 »
Bu tarz sorun yaşayıpta çözümünü yazarsanız diğer arkadaşlar da faydalanır. Tamirci nasıl bir çözüm buldu?