Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

Gönderen Konu: bora sis farları  (Okunma sayısı 12329 defa)

bora sis farları
« : 03 Kasım 2010, 19:32:50 »
s.a arabama sis farları taktırmak istiyorum ne yapmam gerekir kaç para tutar ayrıca arabanın içerisine düğmeyi getirmek için ön konsolu söküyorlarmı sökmeden yapabilirlermi cevap yazana tşk ederim.

Çevrimdışı vicetuning

  • Yavaş Yavaş Tam Gaz...!
Ynt: bora sis farları
« Yanıtla #1 : 03 Kasım 2010, 20:20:12 »
Şimdi sana en uygun yolunu söyleyeyim :)

1. Hepsiburada yada diğer sitelerdeki bora sis farı takımını alıyosun. 65-85 TL arası
2. 1 çift Hella Micro De sis farı alıyosun. 140-220 TL arası ( ben 155 TL'ye aldım)
3. Sis farlı far anahtarı için sana Ankarada bi çıkmacı arkadaşımın telefonun vercem ondan orjinal çıkma anahtar alcan (ben aldım sıfır gibi çok memnunum) 50-75 TL arası

ondan sonrasıda aldığın sis far kitinin sis lambaları çok dandik (kimisi memnun ama ben şahsen memnun değilidm gece lambası kadar ışık bile yapmadı. Hatta bazı forum sitelerindede bayağı tartışılmıştır bu konu), üstündeki lambalar vidalıdır onları söküp yerine Hella Micro De sis farını takacan sadece plastik çerçevesini kullanacan sis farı kitinin (tabi yerine oturmakta biraz zorlayacak seni ufak bi el becerisiyle plastiği biraz ovup takabilirsin) ister ayak yaptırarak montajlarsın ben şahsen silikonla çerçeveye tutturdum. Ondan sonrası malüm zaten tesisat işi kablo röle sigorta vs.(kabloyu içeri kontrol düğmesne geçirecek bi delik bulamadım bende çamurluğn içindne kapı menteşesinin orda plastik bi tıpa var ordan içeriye sigorta tablasının arkasından düğmeye :) )
İşte buda tesisatını  kendimin 1 gün içinde döşediğim sis lambası


« Son Düzenleme: 03 Kasım 2010, 20:21:50 Gönderen: vicetuning »

Ynt: bora sis farları
« Yanıtla #2 : 24 Haziran 2011, 00:46:23 »
şimdi bızım taktırdgmız sis farları kucuk oldugu ıcın ışıtmıycakmı yolu.sadece parkları ve sisleri actık dıyek etkısı olmuycakmı bıraz yardımcı olursanız sewınırız murat bey bıraz onemlı bu konu .

Ynt: bora sis farları
« Yanıtla #3 : 24 Haziran 2011, 18:11:25 »
muratın söylediği gibi...sitelerden sis farı aldım golfe taktırdım hiç memnun değilim mercekleri çok kötü...şimdi yeniden merceklerini değiştirmeyi planlıyorum..ben sisleri 65 tl ye almıştım şimdi merceklerede 50 tl felan vericem.o zman işçiliğe kablolamasına felanda 40 tl vermiştim.. düşün artık :)

Çevrimdışı vicetuning

  • Yavaş Yavaş Tam Gaz...!
Ynt: bora sis farları
« Yanıtla #4 : 02 Temmuz 2011, 19:35:25 »
şimdi bızım taktırdgmız sis farları kucuk oldugu ıcın ışıtmıycakmı yolu.sadece parkları ve sisleri actık dıyek etkısı olmuycakmı bıraz yardımcı olursanız sewınırız murat bey bıraz onemlı bu konu .
Hocam sizin taktığınızdan bende takmıştım benim düşüncem sadece görünüş amaçlı onlar. Eğer aydınlatma bekliyorsanız iyi bir aydınlatma yapmıyor tabi birkaç zaman sonrada hiç aydınlatmamaya başlıyor. Şu an benimkiler 1 sene olmak üzere ve hala maşallah  kısa farlar demesemde onlara yakın düzeyde bir aydınlatma yapmakta.

Çevrimdışı beyazbora

  • Otomobil
    WV BORA
    Şehir
    Ordu
  • SELAMLAR...
Ynt: bora sis farları
« Yanıtla #5 : 05 Temmuz 2011, 15:11:06 »
ben de sis farı taktırdım ama sis far anahtarı almadım usta direk üzerindeki anahtara bağladı sis farları anahtarı  kendime doğru çekince yanıyor
BİSMİLLAH HER HAYRIN BAŞIDIR...