Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

Gönderen Konu: Bora Motor Aksamında Sorun Ve Bu Sorunla İlgili Sorular Yardım Edermisiniz :)  (Okunma sayısı 2926 defa)

Çevrimdışı crawLinq

  • vw ßora
mrb arkadaslar
1-)Bugun Arabayı çalıştırdığımda cıykk diye bir ses kaput tarafından gelmeye başladı.Kaputu açtığımda sol tarafta biraz altta bi kayış vardı.o kayışın zaman zaman sürtmesi ile cıyk diye bir ses cıkıyordu.Bunla ilgili bilgisi olan beni bilgilendirebilirmi?

2-)Birde aracımın yağına baktıgımda azalmıştı.1000km de yağın biraz azalması normalmidir dizel aracım

3-) Bir Sorum daha bora dizel araca genellıkte hangı marka hangı türde yağ koyulur ?

Vereceğiniz cvplara teşekkurler :)
« Son Düzenleme: 26 Mayıs 2010, 22:47:52 Gönderen: crawLinq »
Volkswagen ßora 1.9 TDI

geçmiş olsun, dizel araçlar hakkında pek fikir sahibi değilim ama arkadaşımın passatından geliyordu o ses, yağlama sistemi işini yapmıyormuş yağ pompası artı birşey daha değişmişti ama hatırlamıyorum, 2. soru için dizel araçlar biraz fazla yağ yakabiliyor benzinlilere göre bence sıkıntısı yoktur eğer fazla eksilme yoksa onun dışında, karteri kontrol edin kaçak var mı, bir de arabada (geçenlerde tartışılmıştı) yağın akışkanlığını etkisini bozacak yağ katkısı birşey varsa ondan da olabiliyor kendi aracımdan biliyorum.3. soru için 10-40 diesel yağ işinizi görür

Çevrimdışı crawLinq

  • vw ßora
verdiğiniz cvplara teşekkürler o sorunu bugun sanayide çözdüm.şarj dinamosunun başı 5 cm ileri kaymış.v kayışını sürttürüyormuş.En Sonunda v kayışını kopardı bu ve ses kesildi.Sanayide dinamonun başını değiştirttim + v kayışını değiştirttim sorun çözüldü.
Volkswagen ßora 1.9 TDI

geçmiş olsun