Bir arkadaşımıza 2001 bora comfortline kuyllanım kitapçığı lazım elinde olanlar " ankarawvbora@hotmail.com "msn adresinden ulaşırlarsa sevinirim üye olamıyormuş.
dün üye olamadığım için bir arkadaş yardımcı oldu. Ben ankaradayım aracımı 2. el aldım kullanım kitapçığı çıkmadı aklıma takılan bazı konular var. Konular ile ilgili kısımların fotokopisini çektireceğim. Yradımcı olabilecek arkadaşlar var ise sevinirim
başka bir konu başlığı ile açmış olduğumuz soruya yanıt alamıyorum. Bora kullanım kitapçığı lazım serviste 25 euro istiyorlar benim için lazım olan bir kaç konu var kitapçık olan arkadaş var ise ilgili bölümlerin fotokopisini çektireceğim. Umuyorum ki üyelerimiz arasında Ankarada olan ve duyarlı bir arkadaş vardır ve yardımcı olabilecektir. Şimdiden teşekkür ederim
Arkadaşlar geçen hafta aracımı sattım..Satana değin bu sitemizden bir Allahın kulu benden el kitapçığını istemezken, sattıktan sonra mail yağmuruna tutulduk..Takribi mart ayında açılmıştı bu topic..Bu bakımdan kusuruma bakmamanızı istiyorum.. Herkese keyifli forumlar, bol vw li günler dilerim..
*********** FAAVE...HALK ARABASI...***********
ALMANLAR BMW VE MERCEDESİ SATMAK İÇİN; VOLKSWAGENİ DE BİNMEK İÇİN YAPARLAR..