Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

Gönderen Konu: ARAÇ İÇİNE SU ALIYOR  (Okunma sayısı 9312 defa)

ARAÇ İÇİNE SU ALIYOR
« : 13 Aralık 2010, 23:50:40 »
Herkese merhaba.2000 comfort Boram var.Kış aylarına girdğimizden beri aracın sol ön sürücü paspas altıyla sağ arka yolcu paspas altı suyla doluyor.Aracın altında delik falan yok.Öğrendiğim kadarıyla en kuvvetli ihtima sol önl kapı ve sağ arka kapı içindeki su tahliye yollarının tıkanmış olması.Bunu gidermek içinde kapı döşemesini söküp o yere silikon yapmak lazım mış. fakat bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum kapı döşemesi kolay sökülürmü onu bilmiyorum. Aracın su alması sinir bozucu bişey üstelik bunu volkswagende yaşamak dahada kötü. Markanın imajını sarsmamak içinforum dışında  kimseye anlatmıyorum :) Bu konuda tecrübesi olan varsa yardımı için şimdiden teşekkür ederim.

Ynt: ARAÇ İÇİNE SU ALIYOR
« Yanıtla #1 : 15 Aralık 2010, 17:24:02 »
arkadaşımın borasınada bu olay oldu.yanlız onun sadece sürücü paspasının altına damlıyordu.dediğin gibi su tahliye yolları tıkanmıştı.Bu durumu çözdük.Anlatıyorum;

kirkoyla aracını sürücü tarafından kaldır.
sol ön lastiği sök.
içeresindeki plastik davlumbazı sök
hemen amortsörün oralarda tahliye deliği var,orayı güzelcene tanzikli suylan temizle.yukardan aşağıdan güzelcene su bas.
sonra bezle yada süngerle deliği temezile

biz bu işlemleri yaptık su sızdırması kesildi
UMARIM İŞİNE YARAR..

Ynt: ARAÇ İÇİNE SU ALIYOR
« Yanıtla #2 : 17 Aralık 2010, 22:59:43 »
Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için sağol. Bu ihtimalide değerlendireceğim ama büyük ihtamalle kapı altındaki tahliye delikleri tıkalı olduğu için kapıdan sısdırıyor.Çünkü iç kapıda kapı döşemesinin bittiği yerle kapı sacının birleştiği yerde ıslaklık var.Tahliye deliklerini açmak içinde kapı döşemesini full sökmek gerikyor sanırım. Ya kendim sökeceğim ya da bi döşemeciye gideceğim

Ynt: ARAÇ İÇİNE SU ALIYOR
« Yanıtla #3 : 18 Aralık 2010, 00:49:16 »
bizim araçtada olmuştu aynı sorun.bizim araç lpgliydi.bu lpgnin elektirk tesisatı arabanın iiçine gelirken kaput telinin ordan çekilmiş, oradaki plastik çıkarılmış takılmamıştı ondan su alıyodu araç lpgliyse aracın sorunu bundandır büyük ihtimal.