Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

Gönderen Konu: araç içi tuşlar!!! ( özellikle cam açip kapama tuşu)  (Okunma sayısı 6690 defa)

Kimesin başina geldimi bilmiyorum ama benim başima gelen bir durumu anlatmak istiyorum ve çözmüş bulunuyorum problemi...

cam açma kapama tuşlari sanirim tüm boralarda aynidir...sağ ön kapinin cam açma tuşu diğer tüm tuşlar gibi siyah ve alttaki isik görünmesi için ortasi hafif beyaz cam işareti var..sanirim anlatabildim..tuşun ortasinda ki  bu cam işaretii kendi kendine içine kaçti ve zamanla tamam tuşun içine düştü..içindeki led işik çiplak bir şekilde kaldi.. halbuki bu tuslar çok yakindan incelesen bile dümdüz sanki tek parça gibi görünüyorlar.. (diğer sağlam tuşlardan inceledim, yaptiktan sonra bu tuşta hiç kirilmamiş gibi oldu.. bu almanlar inanilmaz ince işilik yapiyorlar :)....  )

herneyse ben bu tuşu sivri birseyle zarar vermeden çikarttim. içine giden parça bir sekilde tuşa içerden geçiriliyor ve oradaki tirnaklar kirilmiş. parçayi oraya koyup japonu sürdüm halloldu.. ve eskisi gibi oldu.. ön yüzüne elini sürüyorsun ve sanki tek parça gibi tuş..

bunu neden paylaştim... belki bir arkadaşinda başina gelir ve buradan yardimci olmuş olurum diye.. çok önemli birsey değil ama olsun.. boşuna yenisini almasin.. :)

Ynt: araç içi tuşlar!!! ( özellikle cam açip kapama tuşu)
« Yanıtla #1 : 08 Kasım 2009, 18:20:05 »
teşekkürler arkadaşım.Sonuçta emek vermişin yapmışsın ve buraya eklemişsin.Umarım böyle bişi başımıza gelmez ama yinede bilmek lazım bu tür şeyleri.Yoksa servis fahiş fiyat istiyor...

Selamlar Antalya ya

Çevrimdışı yellow_driver

  • Otomobil
    GOLF 6 1.6 TDİ
    Şehir
    Mersin
Ynt: araç içi tuşlar!!! ( özellikle cam açip kapama tuşu)
« Yanıtla #2 : 10 Kasım 2009, 18:13:51 »
           benim sağ ön kapı açma kapama tuşu bozulmuştu. 25 TL ye aldım. elektrikçi eskiyi çıkarıp, yeniyi taktı 10 TL DE ONA ;)

Ynt: araç içi tuşlar!!! ( özellikle cam açip kapama tuşu)
« Yanıtla #3 : 11 Kasım 2009, 16:52:00 »
arkadaşım geçenlerde araban  su alıyodu. şimdi aynı sorun bende var acaba aracınz nerden su aldı.