Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Temmuz 26, 2008, 11:25:10 ÖS
68522 Mesaj 3854 Konu Gönderen: 3245 Üye
Son üye: design26
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
Volkswagen Türkiye  |  Volkswagen  |  Jetta, Vento ve Bora  |  Bora  |  Ampul Konusunda Yardım
Sayfa: 1 2 [3] Yazdır
Gönderen Konu: Ampul Konusunda Yardım (Okunma Sayısı 2233 defa)
MK-IV 35
B i r o l

Üyelik Bilgileri
Ynt: Ampul Konusunda Yardım
Yanıtla #30 : Mart 04, 2008, 12:59:58 ÖÖ

Eralp doğru söylüyor normalde atması lazım sigortanın. benim gördüğüm bazen sigorta atmaması için büyük sigorta takıyorlar bu seferde çekilen fazla akım başka yerlere zarar veriyor bunu asla yapmayın bu 55w sarı beyaz tüm holojen için geçerli.

UuR!

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #31 : Mart 21, 2008, 02:12:32 ÖS

ArkadaşLar Aynı Sorun Bende de vaR..Ön Farlarda İçeriden Ve Dışarıdan Sarı LekeLer oLustu..TemizLenmiyor...YorumLarıda Okudum aMa Bi yerden sonra anlamadım Smiley philips diamond visiondan (5000k) aLsam benm sorunumda hal olur mu ? Xenon aLmaya da gucum yetmıo su an..İnternette Araştrdım Angel Eyes Far KitLeri 500 ytL civarında idi..Bu dediğiniz gibi philips diamond visiondan (5000k) aLsam cozume ulasırmıyım...?

volksport
Volksport - Eralp

Otomobili: 6N 1.6 75ps

İstanbuldayım...

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #32 : Mart 21, 2008, 02:19:23 ÖS

ArkadaşLar Aynı Sorun Bende de vaR..Ön Farlarda İçeriden Ve Dışarıdan Sarı LekeLer oLustu..TemizLenmiyor...YorumLarıda Okudum aMa Bi yerden sonra anlamadım Smiley philips diamond visiondan (5000k) aLsam benm sorunumda hal olur mu ? Xenon aLmaya da gucum yetmıo su an..İnternette Araştrdım Angel Eyes Far KitLeri 500 ytL civarında idi..Bu dediğiniz gibi philips diamond visiondan (5000k) aLsam cozume ulasırmıyım...?

Üzgunum dostum istersen philips değil en kalitelisini al yinede camlarını temizliyemedikten sonra fark yaratmaz,   yukarda bi örnek vermiştim, aracının içinde oldugunu düşün ve ön camın çamur içinde dısarıyı göremiyosun, sen şimdi çıkıp ön camınımı silersin yoksa gözlerinden süphelenip, gidip göz ameliyatımı olursun...? Durum bu benzetmeye cok uygun... O cam temizlenmediği surece içeriye ne tur ampul takarsan tak görusu olumsuz etki devam edecektir....

Aramıza Hoşgeldin, İyi Forumlar

UuR!

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #33 : Mart 21, 2008, 02:25:14 ÖS

SaoLasın...

Servise Sorduk Bu Durumu Servis Bize dedi Komple far kiti deişecek dedi..

Far Kitine 700 ytL dediLer...

Xenon Araştırdım Almama İmkan yoq..AngeL Eyes farLara baktım onLarda da Sadece gorunum vaR...O kadar para vermeye gerek yok AngeL Eyes FarLara..Burada da okudum  AmpüL Takılmasını ama dediğinde Doğru Camlar TemizLenmden Çözüm oLmaz..

Bilgin İçin TeşekkürLer

Sayfa: 1 2 [3] Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: