bahsettiğiniz s2 lerden 1 tanesi yine kırmızı olaraktan 2 sene evvel sinanoba/büyükçekmece civarlarında dolaşıyor olabilirdi sanırım o zmndan beri görmüyorum kendisini
evet bende çatalca da gördüm o kırmızı s2 yi sanırım...
ma nın açılmı(misafir araç)ama seri bitiiği için ma mb mc md ve devamı seriler türemiştir.tr de yaşayan yabancıların araçlarıdır.bu araçları sadece sahipleri kullanabilir.satılığa çıktıında ise tr vatandaşı iseniz alamazsınız direkt olarak.bazı işlemler sonucunda alabiliosunuz. sanırım bi ücret ödenio ve o zaman zaten aracın fiyatı tr de muadilleriyle aynı olmuş oluyor.
evet bende çatalca da gördüm o kırmızı s2 yi sanırım...
çatalcalıyım bende bu arada beylikdüzündde 89 cabrio var satılık migrosun arkasındaki ilk sokakta marrketin önünde duruyor sürekli, siyah renk lpg li 9,000 ytl istiyor sanırım.alakasız ama paylaşayım dedim
araba 94 modelmiş , merak etmeyin yakında buda gümrüğe bırakılır , MA plakanın özelliğini bilen varmı , gümrüğe TR plakalı (34) bırakılan çoğu araçlar MA plakalı oluyorda
''AKTİF KALMAN DİLEĞİYLE ™ sözünün gerçek sahibi....Harbi FENERBAHÇE'Lİ....
çatalcalıyım bende bu arada beylikdüzündde 89 cabrio var satılık migrosun arkasındaki ilk sokakta marrketin önünde duruyor sürekli, siyah renk lpg li 9,000 ytl istiyor sanırım.alakasız ama paylaşayım dedim
çatalcalımısın? bende muratbey liyim hemde çatalcalı yani;) sanayii de semih tic var biliomusun orayı?
aha ben görmedim bu arabayı alırız paran varmı , ben her gün bakıyorum gümrüğe daha çıkmadı satışa, yalan söylüyo sadece yabancı kullana bilcekmiş..! biz ozaman yabancımıyız ama ben dedim bırakır gümrüğe arabayı diye, yeşilköy gümrüğünde bu araba (yeni binasında) satışa çıkıcak zaten araba nasıl satıyor anlamadım alırım onun audisini hehehe 4,000 € muş satışta kaça gidicek görür o
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ..! HERŞEY VATAN İÇİN
eğer yabancı biri ülkemizde oturma yada çalışma izni alırsa, bu aracın gümrükten satışa çıkması beklemeden satın alabilir ve misafir araç plakası takarak kullanabilir.
bu kadar çokmu istiyorsun gümrüğü arar derim arabayı bekletmesinler yapa bilecekleri bişey varsa yapsınlarda biran önce satışa çıkarsınlar alalım onu sen yeterki paradan haber ver Ankarada vardı aynısı ama bitikti araba
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ..! HERŞEY VATAN İÇİN