Bugia35
MK3 1.8 8v 90ps
Otomobili: VW GOLF III 1.8 8V 90PS
İYİLER MUTLAKA KAZANIR..!
|
VW VENTO nun 1-ön kaput 2-farlar 3-panjur nerede kac paraya bulabılırım yardımlarınızı beklıyorum...! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Firestarter
Otomobili: Reklama gerek yok :)
|
Herşey güzel de, ben başlığın açılımını anlayamadım. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GLader G60
AhMeTH61
Otomobili: Doğan SLK 1.6
|
Abimiz Vento burunlu Golf III yapacak galiba Mondy'nin ki gibi bu yüzden Karma bi isim bulmuş  Bu parçaları arıyor  Vento'nun V sini Golf'ün olf bölümünü kullanmış Mondy gibi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bugia35
MK3 1.8 8v 90ps
|
ahmet bu konularda avrupadakı sıtelerı dolasmadıgın bellı oluyor.yorum yazmadan once arastırma yap ıstersen o.k
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ramcho®
|
ibo çabuk özür die arkadaştan....
biras sakin ol arkadaşim başlığa vento kafa arıyorum die yazabilirsin sen avrupa forumlarında takılıyor olaiblirsin ama unutma burası türkiye...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bugia35
MK3 1.8 8v 90ps
|
 ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ramcho®
|
istediğin parçalar aksarayda parçacılarda mevcut bulabilirmisn.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suggestion
Oğuz
Otomobili: 16V 6n
|
Arkadaş izmirde yalnız ramço. Yetkili servislere bak veyahutta izmirdede parçacılar vardır önce oralara bak gerekirse bende istanbulda sorarım bikaç yere
|
|
|
|
|
|
 quattro
|
|
|
|
ramcho®
|
izmirde olabilir ama izmirde arıyorum dememiş ki istten alsın kargo yaparlar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bugia35
MK3 1.8 8v 90ps
|
oguz izmirde parcaları buldum fıyat aldım ama ramconun dedıgı gıbı ıst fıyatları cazıpse ordanda kargo olur benım ıcın sorarsan cok sevınırım cıkma olsada onemlı degıl.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mcsahan
Mete ŞAHAN
www.emulzer.com.tr
|
VW VENTO nun 1-ön kaput 2-farlar 3-panjur nerede kac paraya bulabılırım yardımlarınızı beklıyorum...!  çamurluklarında değişmesi gerekmiyor muydu volf için? sadece kaput ve panjur far takımıyla oluyosa iyimiş
|
|
|
|
|
|
VW MkII GOLF GTI 1,8 16V 
|
|
|
G60
GTI 16V
|
Çamurluklar değişmiyo, hatta kaputu değiştirmeyenlerde var, farların üstüne gelebiliyor herhalde sorun olmadan.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suggestion
Oğuz
Otomobili: 16V 6n
|
oguz izmirde parcaları buldum fıyat aldım ama ramconun dedıgı gıbı ıst fıyatları cazıpse ordanda kargo olur benım ıcın sorarsan cok sevınırım cıkma olsada onemlı degıl.
Büyük parçalar bunlar, kargo parasını koysan üstüne aynı paraya gelir sanki.Ben yinede fiyat isticem
|
|
|
|
|
|
 quattro
|
|
|
G60
GTI 16V
|
Far panjur kargosu çok tutmaz ama, kaput can yakar.  Cuma günü sanayideyim, bende sorarım. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mcsahan
Mete ŞAHAN
www.emulzer.com.tr
|
kargo yerine ambar nakliye firmalarından fiyat alın arkadaşlar. hacimli ürünler ambarla daha hesaplı gidebilir. 
|
|
|
|
|
|
VW MkII GOLF GTI 1,8 16V 
|
|
|
|