Volkswagen Türkiye | Serbest Forum | İlanlar | Aranıyor | Bu iki parçayı arıyorum;
Sayfa: [1 ]
Gönderen
Konu: Bu iki parçayı arıyorum; (Okunma Sayısı 793 defa)
samsam
SamSam
Otomobili: Polo 1.4 Sportline
Sade'yim Sade'sin Sade'yiz.
Resimdeki gibi orta konsol ve telefon kiti, telefon kiti bulamazsın deniyor eski tip olduğu için, konsolu nerden bulabilirim sizce.
http://image2.sahibinden.com/photos/520/4859324_787184_ymqr520.jpg
Bir hiçim ben, sıfırım.. Toplarsan etkisiz, çarparsan yutan olurum! Bölersen sonsuz, çıkarırsan kendin olurum! Sıfırım ben, ben bir hiçim!
vw6n
.::ABDULLAH::.
Otomobili: green NNNNNN
eski adı sortie34..
Konsol kaplamadan aksarayda aksesuarcılarda bulursun.
Hepimiz apaçiyiz!!!
suggestion
Oğuz
Otomobili: 16V 6n
Telefon kitinin araçla alakası yokki.Telefon modelini öğrenip araştırman daha doğru kit varmı diye
Kupa Gören Masum KadıKÖYLÜ
samsam
SamSam
Telefon kitinin araçla alakası yokki.Telefon modelini öğrenip araştırman daha doğru kit varmı diye
Alakası yok tabide, hiçbiryerde bulunmuyor belki bir bileniniz varmı diye sormuştum.
Aksaray için teşekkür ederim hocam.
Bir hiçim ben, sıfırım.. Toplarsan etkisiz, çarparsan yutan olurum! Bölersen sonsuz, çıkarırsan kendin olurum! Sıfırım ben, ben bir hiçim!
suggestion
Oğuz
Otomobili: 16V 6n
telefonunun modeli ne? aslında birçok telefon için bulabilirsin ama biraz tuzludur kesinlikle
Kupa Gören Masum KadıKÖYLÜ
samsam
SamSam
telefonunun modeli ne? aslında birçok telefon için bulabilirsin ama biraz tuzludur kesinlikle
Telefon N70 hocam, çoğunluk yeni tip kitler var, benim burdaki tek amacım telefonu araca sabitlemek ciddi bir şekilde, uyduruk tutucular ile değil, eski vectra da ön konsolun solunda vardı ben o tarz birşeyler arıyorum derseniz ki bir çelik jant fiyatını bulur yine'de alırım.
vw6n
.::ABDULLAH::.
Otomobili: green NNNNNN
eski adı sortie34..
nokia bayilerine sor.
Hepimiz apaçiyiz!!!
samsam
SamSam
nokia bayilerine sor.
No comment.
Sayfa: [1 ]
Tema Seçici
Açık Mavi -Dar
Koyu Gri -Geniş