Oğuz aynı model 16" Golf 3 GTI jantları var, gene Bora 1.8'lerde var bazı. Ama hepsi 5x100, flanş kullanman gerekir takmak için. Dert değil diyorsan onları bulmak daha kolay.
oğuz büyük ihtimal birlas tan bahsetmişindir. distribütör derken. başka yere sorduysan birde birlas a sor isterseen.
evet Atıf abi birlasa sorduk ve 2 senedir gelmediği yanıtını aldık fakat internet sitelerinde gayet mevcutmıuş resmi, haftaya bi uğrarım en olmadı 4 leventteymiş yeri nasılsa.Tşk abi site için
Oguz citayi genis tut azicik kardesim, sbitlenme tek bir modele, para verip mal alacaksin, aldiktan sonra ya keske almasaydim sundan da alabilirdim felan demede Buarada bu modele cok benzeyen cakma bir jant modeli var ama markasi modeli nedir bilemiyorum, 14 yada 15.ini bi takside gormustum havaalani taraflarinda, ama almayacagindan ve arastirmayacagindan adim gibi eminim para coksa cesitte cok, poloya gidebilecek cok model var, momo corse derim ben
Her günüm cenaze, her günüm şehit Bunların sebebi birkaç it oğlu it Uyan Türk evladı uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan
Yaa Metin abiim keskin 16" kt4 veriyo elemanın teki 1000ytl lassa impetus lastiklerle ama valla gönlüm bundan yana.Mamo corselerde güzel fakat buna takıldım bi kere dediğin gibi..napiim
kt4 sanırm pik dökümden yapılmış poloya takacaksan, performansını düşüreceeğpi kesin, momo coarse şık görünsede, çin de fason olarak üretilen bir oz modeli. bbs den vaz geçme
birlas BBS i bıraktı artık distbüratör deil..jantı tr dişindan getirebilirsin die tahmin ediyorum ama astarı yüzünü geçer BBS ile aynı model LENSO jantlarına bakarakta buna benzer jant alaiblirsin ondan sonra da lnso göbekleri çikarip BBS takarsın