Ya Oğuz komik bişey diyeceğim Aradığımız BBS jantlar bende varmış zaten Geçen gün Abimle muhabbet ediyoruz. 3.20 var ondada. Yeni jant alıcam dedi bunları senin bmw'ye takarız dedi. Olur dedim sendekinin markası ne dedim BBS dedi Hayda dedim ben farkında deilim dedim bir bakiyim dedim şunlara. Arabaya yakışmadığı için hiç dikkatimi çekmemiş ne biliyim ben Bir takıcam deniyim nasıl oluyor diye
Erhan malesef kimse getirmiyor..fk tr dist. hakkında fk nın offical sitesinden şikayet maili atmıştım onuda sallayan olmadı Hani vergisiyle kendim getircem, hem nakit yok hemde öyle janjanlı işlerle uğraşamam yok vergisiymiş gidip almasıymış vs...Arkadaşımın ablası var almanyada ona ulaşıcam birde fakat temmuz ağustos gibi gelme ihtimalleri varmış..Bakalım
Bugün yolda bi civic in üstünde çok güzel bi jant gördüm yine bu tip markasını flm aldım adamdan..bakalım
evet jant bu görüşlerinizi mutlak bekliyorum lütfen herkes birşeyler belirtirse sevinirim.Bu markayı ilk kez duyuyorum kullanan oldumu daha önce, ağırlığı nasıldır acaba.Birde yeni aldığım 195/50 R 15 lastiklerimle kullanabilirmiyim sizce
Bildiğim kadarıyla Uzak doğu mallarından Oğuz ve 15'' jantta ağırlık çok fazla problem olmaz diye düşünüyorum Oğuz.. Bu markayı kullanan pek çok arkadaşım var gayet memnunlar, hiçbir şikayetlerinide duymadım.. Aksarayda 15'' in takımı 500 civarlarında bi fiyatı var ve ölçü tablosundada Polo' ya uyan seçeneği var bence 10 numara olur Oğuz, Kesinlikle yakışır diye düşünüyorum...