Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Temmuz 25, 2008, 09:11:11 ÖÖ
68177 Mesaj 3836 Konu Gönderen: 3234 Üye
Son üye: jamayaki
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
Volkswagen Türkiye  |  Serbest Forum  |  İlanlar  |  Aranıyor  |  ABF için Headers ve dereceli?
Sayfa: 1 2 [3] Yazdır
Gönderen Konu: ABF için Headers ve dereceli? (Okunma Sayısı 1655 defa)
Sile-R
Şafak Elçi

Otomobili: 6K İbiza Cupra 2

CUPRA 2

Üyelik Bilgileri
Ynt: ABF için Headers ve dereceli?
Yanıtla #30 : Ekim 22, 2007, 10:15:25 ÖÖ

Saygılar sana benden... Hoca değilim isimim Şafak. Yazarkende kendimdeyim. Burası üyelerin birbirine hayır ben daha çok biliyorum bak yaziyim de gör yeri mi? Bilgi paylaşım yeri mi?

AYnı arkadaşın verdiği bilgi için teşekkür etmişimdir illaki...

Konu şanzıman oranlarına döndü...ok ii güzel...konu başlığı ile manası kalmadı. Suti de anlatmış sağolsun farklı die...

Bilgi alma kısmı güzel... Ama herkes çok biliyor?...Herkes bildiğini Hocamlar ile neyden bahsediyorsunla doğru düzgün ne yazılanı ne konu başlığını algılamadan bodozlama cevaplarsa hoş olmuyor.

Açık oturum yönetmek konusunda da kimsenin bişi yönettiği yok. Ben bir konu açtım bir şekilde şanzıman oranlarını konuştuk...Ben bir örnek verdim. Bilen birisi yazar die beklerken biri geldi 1.4 arabasını hondanın devir bandını vs ztn aynı şeyleri anlatmışız.

Ben burada şunu sorum: ABF için Headers ya da Dereceli Egzantrik mili nerden nasıl bulunur, sitede elinde olupta satamaya çalışan ya da isteyen varmıdır? Wink Benim için ya da diğer ABF kullanıcıları için işe yarar.

Tarışmaya daha fazla gerek var mı? Bence yok

corrado
atıf

Otomobili: mazot motorın diesel ve 10 no yağla çalışan cetta

wolfsburg edition

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #31 : Ekim 22, 2007, 12:09:04 ÖS

Ayrıca şimid neden artislik yapma gereği hissettin...elinde parça var mı yok mu?...sana bişide sormadım anlatıosun!...önce 2.0 bişi alda oturup deneye deneye konuşalım? Type-R Clio RS....1.4 le neyi neye attında pek umurumda değil...

sevgili şafak sen hala bu yazdıklarının arkasındaysan sana bir şey diyecek halim yok zaten.
parça konusuna gelince türkiye pazarında istediğin parçaları ikinci el olarak bulman biraz zor.
verdiğimiz linklerden yutdışından getirtebilirsin.

fastest vw ever

corrado driving by feeling

Suti

VW Tech

Üyelik Bilgileri WWW
Yanıtla #32 : Ekim 22, 2007, 09:31:42 ÖS

ABF için supersprint headers ve onun hemen peşine gelen kat iptal borusu var kullanılmış,

yarın haber veririm fiyatı ile ilgili

Sile-R
Şafak Elçi

Otomobili: 6K İbiza Cupra 2

CUPRA 2

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #33 : Ekim 22, 2007, 09:38:04 ÖS

sevgili şafak sen hala bu yazdıklarının arkasındaysan sana bir şey diyecek halim yok zaten.
parça konusuna gelince türkiye pazarında istediğin parçaları ikinci el olarak bulman biraz zor.
verdiğimiz linklerden yutdışından getirtebilirsin.

Birşeyin arkasında değilim ben...sorun yok şu anda...sorun olacak bişi de yok. Rahatsız olanlar kusura bakmasın

ABF için supersprint headers ve onun hemen peşine gelen kat iptal borusu var kullanılmış,

yarın haber veririm fiyatı ile ilgili

Ok memnun olurum...

G60
GTI 16V

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #34 : Ekim 22, 2007, 10:12:37 ÖS

Suat abi, banada özelden fiyatı yazar mısın?  Wink

Sayfa: 1 2 [3] Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: