fay78
voskaven poyo (ardanın ağzından)
Otomobili: VW POLO 1.6 HB AC
Tuna AKYÖN
|
Semihim benim lastikler sıfır diyebilirim.Daha alalı 4000 km bile yapmadım.185 65 13 diye biliyorum.sende problem olmada bende olurmu bilmem.ama yay takacağımdan dolayı problem olmaz diye düşünüyorum.Benim istanbulun neresınde oturduğumu soruyorsun.ben bahçelievlerdeyim. ben bursa iznikteyim lastıklerın durumu nedır ve lastık ebatları nedır dostum takası kafana takma yapılır bısıler gerekırse ben gelırım veya sen gelır mısafırım olursun eger lastık ebatları dusundugum gıbı guzelse benım arabada surtme yapmazsa sorun yok gerekırse bu hafta ıcı uygun olursa takası gerceklertırelım ben persembe gecesı SİNOP yola cıkıcam en azından az yaksın barı  sen ıstanbulun neresındesın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
semihyalin
|
nasıl yapalım uygun bır teklıf sunda senmı gelıceksın benmı yardımcı olurmusun
|
|
|
|
|
|
VW GOLF R 32
|
|
|
fay78
Tuna AKYÖN
|
ikimizinde gitmesi masraflı olur kardeşim.sen bana kargo yap bende sana yapayım en güzeli bu olur bence..uygunsa tekrar yazışıp adreslerimizi verririz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
warlock
|
Semih naptın jantları değiştirdinmi... Eğer değişmediysen benim 13" ats lerle değişelim benim 15" ATS ler gelene kadar seninkileri kullanırım sende rahatlatırsın senin aracı benimkilerle...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Firestarter
Otomobili: Reklama gerek yok :)
|
benim 15" ATS ler gelene kadar seninkileri kullanırım sende rahatlatırsın senin aracı benimkilerle...
15'' ATS mi alıyorsun, hayırlı olsun. Hiç haberimiz de yok valla, öyle olsun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
warlock
|
Yaza kısmetse tanesi 140€ dan gelicek sıfırları 15" 7j ATS CUP lar... Parasını yolladım gelirken getirecekler.... Gerçi ebay. de 40€ ya çok temiz hemen al ları var ama daha hala açamadım donan hesabımı....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Firestarter
|
Hayırlı olsun. Yine çok güzel bir iş çıkartıyorsun belli 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
warlock
|
İşin açıkçası jantları daha aldırmadım sadece parasını yolladım 15" 7j ET20 ATS CUP ile ATS Classic arasında sıkıştım kaldım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Firestarter
|
Bana kalırsa ATS Classic derim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
G60
GTI 16V
|
warlock, ATS Classic'leri nerden buldun. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fay78
Tuna AKYÖN
|
süper ötesi bi jant...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
warlock
|
Ya bu arada bu verdiğim firmanın müdürü türkmüş haberiniz olsun... Geschäftsführer: Hasan H. Gürsoy
Bu arada hasan bey e bu konu hakkında mail attım bakalım ne cevap verecek bakarsınız tr ile çalıştıkları bir ithalatçı firmaları olurda tr dede bu jantları görürüz..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fay78
Tuna AKYÖN
|
vay be helal olsun.inşallah burada çalıştıkları bir firma vardır. Ya bu arada bu verdiğim firmanın müdürü türkmüş haberiniz olsun... Geschäftsführer: Hasan H. Gürsoy
Bu arada hasan bey e bu konu hakkında mail attım bakalım ne cevap verecek bakarsınız tr ile çalıştıkları bir ithalatçı firmaları olurda tr dede bu jantları görürüz..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
G60
GTI 16V
|
Bende tam nasıl getirmeyi planlıyorsun jantları diye soracaktım. İnşalalh uygun bir yol bulur Gurbetçi amcamız. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|