|
semihyalin
|
arkadaslar benım golftekı 15 jant ve 195/50/15 lassa impetur2 lastıklerımı vermek ve karsılıgında 13 jant ve lastık almak ıstıyorum takas yanı arkadaslar bu konuda teklıf ve yardımlarınızı beklıyorum jantlar ve lastıkler cok ıyı durumdadır bılgınıze jantın link bakabilirsiniz http://www.kormetal.com/dizayn/jantdetay.asp?wheel_ID=75MODEL: KM 725 MODEL ADI: PHONEIX EBAT:6.5x15
|
|
|
|
|
|
VW GOLF R 32
|
|
|
|
|
Firestarter
Otomobili: Reklama gerek yok :)
|
Semih senin jantlar ve lastikler o motora göre bayağı büyükmüş 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
escocem
Otomobili: golf mk1 gti
street racer
|
aynı ölçüyü ben 1.8 motorda kullanıyorum naptın sen..yerinde olsam son hızdan vazgecer 13" 50 yanak takar öle binerim varsın uzun yolda son hızı 10 km düşük olsun problem değil..sehir içinde çok rahatlar ve yakıt konusundada ferahlarsın suanki durumuna göre...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Firestarter
Otomobili: Reklama gerek yok :)
|
Semih bendeki 195/60/13'ler ile takas edebilirim, 13 bbs'ler ile ancak lastiklerin durumu o kadar iyi değil. Arkalar biraz iyi ama önler özellikle bayagı slick olmuş 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fay78
voskaven poyo (ardanın ağzından)
Otomobili: VW POLO 1.6 HB AC
Tuna AKYÖN
|
bendekiler 13 bi bak istersen
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fay78
Tuna AKYÖN
|
üstelik benımkıde km marka...dış lastıkler sıfır!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mcsahan
Mete ŞAHAN
onsekiz at, onaltı valvit
|
sadece lastikleri düşünürsen fiyat verirmisin
|
|
|
|
|
|
VW MkII GOLF GTI 1,8 16V 
|
|
|
|
|
fay78
Tuna AKYÖN
|
mesajımı okumadın sanırım..takas diyorum 13 diyorum lastik diyorum km diyorum...aloo semih 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
semihyalin
|
jantlar hangısı kanka resım varmı veya sıtede hangı jantlar senın arabada yanlıs hatırlamıyorsam 2 ayrı jantla resımlerın var yardımcı olurmusun
|
|
|
|
|
|
VW GOLF R 32
|
|
|
fay78
Tuna AKYÖN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cabrio63
cihan
Otomobili: 84 mk1 golf cabriolet
mk1 cabrio
|
vallahi değişin jantları.senin araban rahatlar semih,tuna nın arabasıda güzelleşir 
|
|
|
|
|
|
 respect to all old scholls
|
|
|
fay78
Tuna AKYÖN
|
nasıl olacakkı?ben istanbuldayım ...o nerde acaba? vallahi değişin jantları.senin araban rahatlar semih,tuna nın arabasıda güzelleşir 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
semihyalin
|
ben bursa iznikteyim lastıklerın durumu nedır ve lastık ebatları nedır dostum takası kafana takma yapılır bısıler gerekırse ben gelırım veya sen gelır mısafırım olursun eger lastık ebatları dusundugum gıbı guzelse benım arabada surtme yapmazsa sorun yok gerekırse bu hafta ıcı uygun olursa takası gerceklertırelım ben persembe gecesı SİNOP yola cıkıcam en azından az yaksın barı  sen ıstanbulun neresındesın
|
|
|
|
|
|
VW GOLF R 32
|
|
|
warlock
|
Semih resimdeki polodaki lastikler sürtme yapmaz sende hatta baya bi yer kalır.... Önemli olan sendekilerin polo da sorun çıkarma olasılığı var 195/50/15 lastik ve 7j janttı sendekiler Poloda sürtme riski yüksek ona göre araştırın baştan... Poloya uygulmadan önce muhakkak spor sert helozon olmalı yoksa en ufak kasiste sürtecektir diye tahmin ediyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|