efe06xxx
|
selam arkadaşlar bana 1974 model 1303 big lazım.kendime göre bulamadım.fiyatı 2-3 bin ytl yi geçmeyecek çünki fabrikasyon yaptırcam.hastasıyım bu arbalara.bunlarla yatıp bunlarla kalkıyorum.yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
G60
GTI 16V
|
74'leri bende çok seviyorum. www.araba.com da bulabilirsin fiyatı 4 milyara kadar bir şeyler. Muhtemelen pazarlığa açıktır hepsi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
escocem
Otomobili: golf mk1 gti
street racer
|
2-3 ytlye sanırım hurda alıp yapacaksın yani baya dökük diyelim..o paraya anca o halde bulunur gibi..bizim canların araçta satılıkta gibi istersen ona bak bi çok güzel emsalsiz bi araç...7750 gibi düşünüyorlar..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
efe06xxx
|
haklısın Özgürrcüm ama ben zaten hurda arıyorum.yaptırcam ya.yinede teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
efe06xxx
|
resim varmı onun.bombe dediğin arka camı bi tuhaf olan omu.eğer o ise ondan istemiyorum.1303 s de olur.senin fotoğraftaki tosba var ya onadan yani o kasadan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
G60
GTI 16V
|
73 74 ler bombeli camdı sanırım. Doğru mu hatırlıyorum? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TuningLINE
Tunç KÖKSALAN
Polo Community
|
Özgür' ün dediği ön cam bazıları bombeli bazıları düz onu demek istemiş arka camla alakası yok  bombeliler Özgür yine doğrusunu yazar bize ama 73 ten sonra çıktı sanırım
|
|
|
|
|
|
 VW Polo 6n2 1.4 16V 75 - AUA Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz.
|
|
|
|
|
efe06xxx
|
arkadaşlar süpersiniz teşekkürler baya bilgilendim.evet alacağım araba budur.numarayı aldım birazdan ararım.umarım kısmet olursa alırım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
efe06xxx
|
özgür çok teşşkkürler adil bey le konuştum.benim için zor olacak aracı kayseriye nasıl getircem bilmiyorum.araca binsem 3 günde gelirim galiba  .neyse takrar teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
efe06xxx
|
evet kayseri deyim malesef.avatar yapmıştım ama siliyorum arabanın gelmesi baya tutuyor bir kaç kişiyle görüştüm.neyse kısmet deyilmiş.artık burdan alayım.3500 ytl burda daha iyisi var bari ona pazarlık yapayım.fiyat düz olursa aynı paraya geliyor.iki senedir uğraşıyorum bakalım nezaman kısmet olacak.ilgilendiğin için teşekkürler ÖZGÜR
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|